| briana a întrebat:

Hei cum se acorda funditele? Nu prea stu pe aici dar cineva a dat un raspuns care merita funda. Cel mai bun raspuns primeste funda va pup.

Răspuns Câştigător
| myha a răspuns:

La o intrebare pusa de tine, in dreapta fiecarui raspund exista o ' funda' ca un fel de medalie. Daca consideri un raspuns ca fiind ajutator si vrei sa premiezi raspunsul, apesi pe funda din dreapta raspunsului respectiv.

Sper ca te-am putut ajuta. :*
Acum rasplateste un raspuns dupa care te-ai orientat ca sa rezolvi aceasta problema.
:d

4 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Bine ai venit printre noi!
Fundita = Medalie oranj = Raspuns castigator = 100 de puncte.
Este un fel de "Multumesc". In acest fel ii multumesti celui, care te-a ajutat cel mai mult, raspunsul caruia a fost cel mai bun, din punctul tau de vedere.
Cand te vei hotara, ce raspuns este cel mai bun/folositor (in mod normal ai maxim 5 zile la dispozitie), va trebui sa dai clic pe "Declara raspuns castigator" in dreapta raspunsului preferat, iar apoi sa dai clic pe "OK". E simplu.
Succes! Numai bine!

P.S. Citeste si Intrebarile frecvente: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente . Sigur, vei gasi multe raspunsuri si aici.

| Miinato a răspuns:

In dreapta raspunsului meu
ai o fundita, un fel de panglica
--------------->

Dai cleek pe ea, la Raspunsul care crezi tuh ca e correkt sh dai dupa aceea OK.

FUndaapuppy dog eyes? plzbig grin

| UnknownHuman a răspuns:

La fiecare persoana care lasa un raspuns la intrebarea ta, in partea dreapta, este o funda care este gri, iar daca te duci pe ea o sa se faca portocalie. Ca sa dai funda cuiva, trebuie sa dai click pe funda aceea.
Sper ca te-am ajutatwinking

| AlexandrinaAle333 a răspuns:

Pai in dreapta raspunsului e o fundita transaparenta pe care scrie 1 care de fapt seamana mai mult cu o medalie si dai click pe ea. O acorzi raspunsului care ti se pare cel mai bun! happy