anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei big grin
am primit o porunca de la un baiat pe care il plac. [ne-am intalnit odata]
si m`a pus sa pun un status cu subinteles pentru el. vreau ceva idei nu stiu dintr`o mel ceva.
as vrea sa-i spun prin status ca vreau sa ma mai intalnesc cu el.

Răspuns Câştigător
| zambethツ a răspuns:

Astept cu nerabdare sa ne intalnim din nou. Cand privirile ni s-au intalnit pentru o clipa, mi-am simtit tot corpul strabatut de un fior. Sa fie oare fiorul dragostei? Trebuie sa te revad, altfel voi trai la nesfarsit in incertitudine.

Nu-mi prea explic ce s-a intamplat cu mine. Stiu doar ca m-a invadat un sentiment pana acum strain mie. Mai ciudat e ca esti prezenta mereu in gandurile mele si nu pot sa ma gandesc la nimic altceva. Da-mi un semn, vreau neaparat sa ne reintalnim.

A fost minunat sa te tin in bratele mele… As fi vrut sa prelungesc clipa aceea la infinit… Acum nu ma pot gandi decat la ziua de maine, cand vom fi din nou impreuna

Intalnirea noastra a fost cu totul speciala. Nu ma lasa in ceata, hai sa ne intalnim din nou… Vreau sa-mi clarific ce simt pentru tine…

Numar clipele ce mi-au mai ramas pana ne vom intalni din nou…

Timpul se dilata cand nu esti cu mine, iar cand suntem impreuna clipele zboara si nu pot sa le opresc din loc… Singura solutie e sa fii mereu langa mine.

Ma bucur ca a iesit asa de bine din prima… cand te voi intalni din nou?

Da-mi o sansa sa-ti arat cat de mult te iubesc. Mi-e de ajuns o singura intalnire cu tine. Apoi stiu ca te-as castiga pentru toata viata.

Esti supersimpatic. Vrei sa ne mai intalnim?

Cand vei primi acest dar de la mine – ca simbol al afectiunii ce ti-o port – sa te gandesti si la celelalte daruri pe care le pastrez numai pentru tine. Vreau sa ne intalnim cat mai curand. Nu vei regreta.

Cate stele sunt pe cer, atatea vise cu tine sunt in sufletul meu; cat de fierbinte e soarele, atat de fierbinte mi-e dorul de tine; te astept in fiecare clipa sa-mi implinesti visele si sa-mi astamperi dorul ce m-a cuprins din prima clipa cand privirile ni s-au intalnit.

Daca ai stii ce minunat e sa fiu iubita de tine! Daca ai stii cat de recunoscatoare iti sunt si cat de generoasa o sa fiu cu tine. Daca ai sti…. Ai inca multe de descoperit, pentru ca am inca atatea lucruri minunate sa-ti daruiesc…. Te astept cu nerabdare ca sa-ti demonstrez ca tot ce ti-am spus nu sunt vorbe in vant…

Daca nici acum nu crezi ca te iubesc va trebui sa arunc in lupta ultima mea arma… Te astept diseara la mine… sa te cuceresc…

Mi-e dor de imbratisarea ta fierbinte, mi-e dor de buzele tale dulci, tanjesc dupa soaptele tale de dragoste, sufar cumplit dupa tine… Astept cu nerabdare sa ne intalnim din nou, numar clipele pana cand vom fi din nou impreuna…

frumoase din puctul meu de vedere kiss dulce papusalove struck

3 răspunsuri:
| nosense a răspuns:

O porunca? Da ce, esti sclava lui?

| abc_5270 a răspuns:

Ne-am jucat un joc si am pierdut.

| abc_5270 a răspuns:

Pierdut*