Pai ai putea sa scrii pe banca cu creionul, sau ai putea sa ili faci o fiţuica de o faie mica de caiet si sa o pui sub faoia de test[ciorna]care sa fie de A4! ai mai putea sa iti pui caietul sub perna sau sub fund.sau ai putea sa iti faci fituici si sa le bagi in penar! ori daca nu, lasa-ti caietul in geanta, iar geanta punea-eu pe spatarul scaunului.cand nu8 sti, si vrei sa copiezi, ai putea sa te intorci cu pretextul„vreau sa imi iau alt pix/creion, deoarece acesta nu mai scrie[trebuie ascutit]daca vrei ceva mai ...asa...ai putea sa iti scrii pe mana sau pe picior! ai grija![daca esti fata ai putea sa iti iei o fustita mai scurtutza si sa iti pui fituica sub ea, pe picior
Sper ca te-am ajutat
Succes
Funda!?
Fa-ti o foaie de copiute si aplic-o sub banca, in partea de sus, cu o pioneza.In timp ce profesorul se intoarce tu invarte foaia, citeste tot, apoi cand revine proful, roteste foaia din nou.Asa, el chiar de te vede uitandu-te sub banca, daca se uita nu vede nimic pentru ca foaia e prinsa sus cu pioneza si in banca nu e nimic.