| Stefaniaelena1234 a întrebat:

Hei daca acum esti urat sau mai putin frumos care sunt sansele ca in adolescenta(14-16+) sa fi mult mai frumos? Vreau raspunsuri logice cat de cat nu date la vrajeala.

5 răspunsuri:
| Victor453 a răspuns:

O sa te maturizezi si o sa devii frumoasa!

| Turbo223 a răspuns:

In primul rand adolescenta nu incepe la 14 ani neaparat si nu e nici varsta cea mai des intalnita la care incepe adolescenta dar asta e partea 2 a. Acum depinde.Sunt oameni care erau frumosi si au devenit urati si invers, dar nu te gandi ca atunci cand faci 14 ani devi frumusetea pamantului.In plus daca te consideri urata pentru faptul ca nu esti dezvoltata e o prostie. Oricum in adolescenta multi au cosuri asa ca nu poti spune ca alea te fac sa arati mai bine.Dar nu toti.In adolescenta devi adult.Defapt schimbarile incep odata cu pubertatea adica la 11 - 12 ani si tine pana la 15. Dar poate tine mai mult si mai putin.Deci nu stie nimeni ce se va intampla cu corpul tau, dar de exemplu daca tu semeni cu mama sau tatal tau nu ai cum sa schimbi asta, trecerea la o anumita varsta nu schimba omul chiar total, ci doar il face mai mare.

| GazzaRecordsRo a răspuns:

Am 15 ani si arat ca unul de 18-19, sunt urat si gras, cum iti este dat asa ramai.

| alexfab33 a răspuns:

In adolesenta te maturizezi te schimbi fizic si sumt sanse sa devii mai atragatoare. Plus ca poti si sa te ingrijesti

| Trisanony a răspuns:

laughing Si eu am problema cu imaginea mea. Pai ai sanse sa arati mai bine daca mananci sanatos si faci sport pentru ca iti lucrezi muschii si sa ai grija de tine. Cam asta e tot, schimbari de sa nu te mai recunosti sunt posibile doar prin operatie. Oricum, sunt persoane care se cred urate, dar sunt chiar frumoase pentru mai multa lume. Mult succes, sper sa ai si tu mai multa incredere in tine (si eu lucrez la asta) laughing

Întrebări similare