| Nushcesapun a întrebat:

Hei. Dacă e cineva dispus, eu cam am nevoie de prieteni. penibil. Mă rog, nu sunt o persoană disperată care nu a avut prieteni în viața ei, doar că am plecat din țară, și mi-e ciudat să vorbesc pe net cu oameni cu care înainte vorbeam în viața reală (cu un meniu kfc la mijloc). Am terminat recent cu studiile și acum chiar nu mai am nici o oportunitate să cunosc oameni noi cu excepția internetului.
Acum na, câteva lucruri despre mine. Mă interesează arta (desenul), muzica(rock, metal, și altele), am avut multe animale de casă (îmi plac cam toate), alte interese, pokerul, animeurile, mâncarea, orice lucru interesant în general.
Ce vreau eu să fac cu viața mea- O bandă desenată foarte faină.
Persoana ideală pentru postul de prieten- Cineva dubios cu un trecut întunecat(eventual), care vrea să facă ceva cu viața lui și are chestii interesante de spus.
Multumesc.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

baftă la găsit oameni dubioși.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te într-un bar, găsești acolo oameni dubioși.

| Nushcesapun explică (pentru anonim_4396):

Am plecat din tara, nu cunosc limba.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Nushcesapun):

English.

| Irina31 a răspuns:

Succes! happy

| anononymos a răspuns:

Nu cred ca este o idee buna sa intrebi pe internet, deoarece sunt o multime de persona interesante aici dar iti inteleg disperarea si am acesi problema ca tine toata viata nu am avut un prieten
despre interese imi place rockul la nebunie ani mei preferati sunt 70 si 60, metal asa si asa imi plac metal cover