| MimiAmy a întrebat:

Hei, daca ma veti crede nebuna, well i don't care si va rog sa nu imi scoateti ochii pentru ca stiu ca nu e bine si ca sunt prea nu stiu cum dar tot vreau sa va intreb.
Am 13 ani si îmi place de un baiat care va face 18 peste cateva luni. El mereu vine in parc si vorbeste cu mine, ma tachineaza si imi ciufuleste parul iar o data pentru ca urma sa plece pentru cateva luni, a vrut sa ma pupe pe obraz dar nu a facut-o si inainte o prietena îl placea iar ea ia zis lui ca îmi place de el iar el mi-a spus ca si lui îi place de mine dar apoi a spus ca sunt prea mica. Stiu ca e prea mare dar oricum nu voi fi impreuna cu el chiar daca ma place. Vreau doar o parere

Răspuns Câştigător
| anamariiathea a răspuns:

Nu conteaza varsta daca va iubiti, dar parerea mea este sa renunti..Iti spun din propria experienta, daca te indragostesti de la varsta asta o sa regreti mai tarziu. Uite, iti povestesc ceva si dupa iei tu concluzia. Eu m-am indragostit cam devreme. Totul bine si frumos la inceput, eram fericiti. Ne vedeam in fiecare zi, dar acum ne vedem o data pe saptamana. Dupa au inceput certurile, geloziile si altele. Suntem si acum impreuna, nu e genul de baiat sa insele sau alte lucruri, il cunosc foarte bine si il iubesc foarte mult, e cea mai importanta persoana pentru mine insa regret ca m-am indragostit devreme. Stam la distanta de 2 kilometri. Acum el are cateva probleme si mi-e frica sa nu-l pierd insa desi ne iubim nimic nu mai este asa, totul s-a schimbat. Plus de asta daca o sa te indragostesti nu o sa mai libertatea aceea, sa intrebi parintii daca ai voie la un suc si sa-ti zica da, el o sa fie gelos, nu o sa te lase si daca mergi o sa va certati. Eu ti-am povestit in mare povestea ca sa intelegi ca nu este bine sa te indragostesti de acum si sa nu zici ca tie nu ti se poate intampla niciodata caci asa am zis si eu si m-am inselat. Sper sa tii cont de sfatul meu, o sa ai de suferit mult daca te indragostesti de la varsta asta mai ales de o persoana mai mare decat tine.

5 răspunsuri:
| niki1003 a răspuns:

Gasesteti pe cineva de varsta ta. cei mai mari ca tine gandesc altfel si asteapta alte lucruri de la tine. esti mica si trebuie sa realizezi ca chiar daca iti spune ca te place asta nu inseamna ca peste 5 minute nu va spune acelasi lucru la alta fata de varsta lui.

| ChelbeaAnaMaria a răspuns:

In dragoste nu conteaza varsta, daca el te iubeste si tu il iubesti, puteti fi impreuna, dar mai bine iti poti gasi un baiat de varsta ta :*

| J0B0MAT a răspuns:

Il placi.Te place.Nu veti fi impreuna. continuati sa va placeti pana va trece.

| IonuţR1995 a răspuns:

E doar atractia fata de el. Iti inspira probabil si siguranta din cauza varstei. Mai bine uiti tot, si-ti cauti un gagiu de varsta ta. Succes. :p

| MimiAmy explică:

Ms pentru raspunsuri