anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! De cand ma stiu eu astept sa ajung la liceu, dar acum parca sunt obsedata de asta, abia astept sa ajung pe clasa a 8-a sa imi dau examenele si sa ma vad intrata la liceu. Nu pot sa dorm noapte ca ma gandesc ca poate nu intru la liceul si profilul pe care mi le doresc, ma trezesc noaptea, i-au leptopul si imi calculez mediile cu care ar trebui sa intru la liceu... ceva sfaturi sa nu ma mai gandesc la asta?

Răspuns Câştigător
| Iwannabesmart a răspuns:

Daca soarta ta va fi sa ajungi unde vrei, acolo ajungi, daca nu, nu.In ritmul asta, nici examenele nu le vei mai da! Cauta sa faci alte lucruri...si sa stii, viata nu consta doar in examene si liceu...iar viata de liceu nu e asa placuta.Lasa totul de la sine.
Pentru a scapa de aceste stari, citeste o carte, deseneaza, asculta muzica, iesi cu prietenii, uita-te la un film, gandeste-te la o fata, la familia ta..nu mai lasa viata sa iti treaaca gandindu-te la ce va fi, caci, dupa vei regreta ca ti-ai pierdut timpul reflectand.Iar daca acolo nu vei ajunge vei regreta ca tot timpul asta ai sperat, iar timpul a trecut.
Invata si ai grija de tine si nu mai exagera!
-Viata e frumoasa asa cum este ea.
Don't forget!

| Iwannabesmart a răspuns (pentru Iwannabesmart):

Scuze! gandeste-te la un baiat*****

4 răspunsuri:
| LonelyLoner92 a răspuns:

Pana intr-a 8-a incearca sa te mai distrezi deoarece stresul nu iti face bine, iar la liceu poti sa te gandesti din a 8 a incolo.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic să nu te mai uiți la filme americane despre liceeni.
Și citește "Liceu" de George Bacovia, să-ți faci o idee despre cum e liceul în România.

| ƛƝƊƦЄЄƛ a răspuns:

Concentreaza-te pe prezent, ocupati timpul cu un hobby, citeste, fa sport, compune poezii, deseneaza.Sau fa-ti un jurnal. Daca iti asterni gandurile pe foaie o sa te simti mult mai eliberata.