anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei de ceva timp am citit cateva povesti foarte marfa pe facebook despre 2 dintre baietii trupei One Direction acestia fiind Zayn si Herry acestia fiind intr-o poveste de dragoste si am vrea sa mai citesc pentur ca mi se par destul de faine ma ajutati cu gasitul povestilor, sau daca stiti voi vreuna?
Funda (promit) daca e raspunsul bun

Răspuns Câştigător
| Directioner69 a răspuns:

Heyy sigur, gasesti foarte multe fanfic-uri 1D;)
Daca vrei in engleza, atunci www.onedirectionfanfiction.com este site-ul perfect!
Sau pe fb, pagina Welcome in my dreams world (scuze dar n-am link-ul la dispozitie) sunt acolo 2 povesti cu ei: "Ceva la care nu se astepta- Emma" si "A wonderful life with real friends in a perfect town!- Emma".
Prima nu stiu sigur daca mai exista sau au stres-o adminele cand parasise Em pagina, dar la a doua publica in fiecare zi cate o noua parte, si partile le face chiar lungi;)
Sau daca mai vrei, pe pagina ~ Love ~ (scuze din nou ca nu am linkul acum) mai este o poveste, ceva gen "Love with One Direction".
Dar iti recomand mai degraba pagina "Welcome in my dreams world". Te asigur ca o sa-ti placa!

9 răspunsuri:
| StylesGirl a răspuns:

Îmi sângerează ochii. happy Herry? Eşti proastă. happy

| Soowhaat01 a răspuns:

Bună! Pagina mea preferată e : One Direction-România și povestea : Nothing more. E cea mai tare :X.

| misscandy12 a răspuns:

Poate te ajut eu, stiu ca a trecut mult timp de cand ai postat intrebarea dar am inceput si eu o poveste marfa, daca vrei sa citesti intra aici http://www.facebook.com/......media/set/

| iulikutza14 a răspuns (pentru misscandy12):

Mersii :* incep imediat sa o citesc :*

| misscandy12 a răspuns (pentru iulikutza14):

Doar sa dai like sunt mai multe povesti cu baietii doar ca nu vreau sa postez la toate continuarile pentru ca vreau cateva like-uri :* sperr sa iti placa

| iulikutza14 a răspuns (pentru Andreea_Roman_1992):

Imi pare sincer rau dar deja le citesc pe amandoua laughing)) tim dta de mult like la pagina si iubesc povestea Like a love song laughing daca o sa te uiti ai si multe likuri si commuri de la mine :* si app continua povestea e supper