Hei sincer, in opinia mea, societatea e plina de complexati, de frustrati, de idioti care se complac cu diverse situatii de'a dreptul penibile. e mult mai usor sa faci rau\ sa fii nepasator decat sa te implici\sa faci ceva bun.
de obicei cei care te judeca dupa situatia materiala sunt cei care sunt frustrati de faptul ca altii au mai mult ca ei.
cat despre gay\lesbiene, la noi, asta e ceva relativ nou(mereu oamenii au fost, la inceput impotriva a ce e nou). iar cu judecatul...fie ca ne convine sau nu, majoritatea dintre noi judecam, chiar daca numai in gand, dar tot o facem. si sunt sigura ca am sa primesc o gramada de comentarii de genul "vorbeste in numele tau, eu nu am judecat pe nimeni"...o zi faina
Pentru ca e cool si impresionam alte fiinte inapoiate in gandire din tara noastra care considera, in secolul 21, anul 2014, orientarea sexuala o problema majora.
Dom'le, viata personala (privata) trebuie sa ramana asa. Cui ii pasa in ce mi-o bag si cu cine ma culc si cine ma atrage?
A fi gay/bi nu e un defect, e o normalitate si peste ocean e tratata ca atare. Suntem una din putinele tari ramase inca inapoiate in gandire care vad asta o "problema".
Avem "calitatea" de a ne schimba opinia despre un om in mai putin de 10 secunde, spre exemplu : sa presupunem ca un scriitor genial (sau orice altceva), nemaipomenit, apreiat la unison de toti cetatenii dezvaluie ca e gay. Ce facem? Uitam tot ce am apreciat la el, munca lui, il aratam cu degetul, il condamnam si cu putina initiativa, omoram.
Asta a imaginea pe care o avem si aparent suntem multumiti cu ea.
De ce nu tratam si oamenii care sunt 'straight' in acelasi mod? De ce ne lasam condusi de niste gandiri de mult apuse?
In caz ca nu te refereai strict la orientarea sexuala, tot gandirea inapoiata ne trage in jos. Daca vedem ceva diferit si nu am fost crescuti in acel mediu, vedem o campanie "Free Hugs", o petitie pentru egalitate, look-uri noi, ne lasam controlati de impulsuri de moment.
Nu trebuie sa accepti asta, dar daca incerci sa o schimbi, mult succes!
Geo2969686 întreabă: