anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, de curand vorbeam cu un baiat carismatic dragut, mai toate fetele spuneau de el ca e frumos si asa, dar are o reputatie mai putin placuta din cauza ca el se implica in realtii cu ce fete vrea si sta cu mai multe in acelasi timp, ma rog, am continuat sa vorbesc cu el, si asa am ajuns sa fim impreuna, de la un timp nu prea mai vorbeam, si tot auzeam zvonuri ca el ar vorbi cu o fata cunoscuta de mine, vazusem si niste conversatii trimise de o prietena primite de la fata respectiva, in fine nu am dat atentie, dupa auzisem ca o condusese acasa de la scoala, iar nu am dat importanta, si astazi fata respectiva i'a dat papuci si i'a spus ce mi-a spus si mie un amic sa ii spus lui adica"uite care e faza nu vreau sa fiu una din 10 ale tale, asta este lasa'ma cu textele cu increderea si ca nu e adevarat" si asa i'am spus si eu, faza rea e ca el peste putin timp se muta de aici, si mie nu mi-a spus, tocmai mie care ii eram iubita, si acum nu ma pot gandi decat la el si la ce i'am spus. ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| DinaLov3 a răspuns:

Te duci frumos si ii ceri scuze.Ii spui "Uite imi pare rau pentru ce ti-am spus, dar asta e adevarul. Sper sa ma ierti si sa intelegi ca asta e vina ta.Totusi,daca nu vroiai sa mai fi cu mine puteai sa-mi spui,frumos, fara sa aud de la prieteni, ca esti cu alta." Crede-ma constiinta ta e incarcata, te duci vorbesti cu el si ii zici ca vrei sa fiti prieteni, ca ce a facut el te-a durut. Sper ca te-am ajutat.