| xxstarlight a întrebat:

Hei. De la o vreme ma simt complexata, gen, chiar ma simt. Toti imi zic "Doamne ce slaba esti!"Ma simit foarte naspa din pricina asta. Am 38 de kg, am 12 ani jumate, in pe 25 august fac 13. Toate fetele de varsta mea au 40. 45... si tot asa. insa eu. mna. sunt o exceptie sad Mama imi zice mereu " Ca mai bine sa fii bat decat balena. " Ma rog, ceea ce ii adevarat dar numai suport sa mi se zica in toate felurile, de exemplu " Doua bete-n fipte-n *** aparat de mers pe drum " De ce oamenii trebuie sa fie asa de rai..Serios, lor nu le-ar placea da li s-ar zice. Ma rog, imi puteti da sfaturi de ingrasare? Sau. Nu stiu. Chiar numai stiu ce sa fac. Rog Seriozitate.

5 răspunsuri:
| DavidoffUser a răspuns:

Tu nici macar nu constientizezi conceptul de " complex ", nu ai incat maturitatea necesara de a intelege asemenea cuvinte.
Intoarce-te pe Disney Channel, revino la 17 ani.

| xxstarlight explică (pentru DavidoffUser):

"Nu ai inca maturitatea necesara", chill nici tu nu o ai, si asta se vede prin comportamentul tau, si mesajul lasat la aceasta postare.

| Anonim0506 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema.Sunt slaba.Am 33 kg la 152. Dar am invatat un lucru:sa nu iti pese ce zic altii.Stiu ca vei spune ca nu ti.am fost de ajutor la intrebare dar da... Inainte si eu eram disperata ca nu pot sa ma ingras ca lumea rade de mine fiindca sunt slaba.Dar multe si.ar dori sa fie slabe bat ca noi.Si sa srii ca acei copii sunt gelosi.Ar trebui sa le spui:"Mai bine slaba decat balene ca voi". Sper ca am fost e folos

| NasteaV a răspuns:

Salut si eu sunt la fel am 36 (12ani) de kg si toate imi spun,, Doamne eu am 40 - 45 kg, dar tu ''. Eu cred ca sunt doar geloase pe tine ca esti mai slaba, iar cand iti spun asta nu le atrage atentia.