| Anaxor96 a întrebat:

Hei happy
De recent am cunoscut un baiat super dragut..sau cel putin asa mi se parea in seara aia, cand eram usor ametita
Oricum in zilele astea am vb si un tip super dragut.Adica imi vb frumos,ma face sa ma simt speciala, frumoasa.
Totusi...stiu cat de urat pare,dar el e de la tara, iar eu...nu stiu.Mi-e frica sa nu rada careva de mine.
Adica el e total strain de stilul baietilor de acum,iar eu cand ma uit la el nu fac altceva decat sa ma gandesc ca il mai las un pic si il duc sa-si ia haine noi,sa-l duc la un salon unde sa-si aranjeze un pic sprancele si parul de pe piept.
In afara de astea trei mici lucruri mie chiar imi place de el
Stiu cat de urat suna,dar,daca m-ar lasa sa-l "perfectionez" un pic, sincer ar fi barbatul meu ideal.
Voi ce ziceti? Oare ar trebui sa las totul balta?
El are 25 de ani. E posibil sa ma lase sa-l invart pe degete cum vreau eu?

4 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Spune-i ca-l placi!

| bbu2eugen a răspuns:

STii vorba aia nu te lua dupa gura lumii. Daca tu te simti bine in prezenta lui si esti fericita combinate cu el. Si ce daca e de la tara? Fata de aia de la oras cu porshe si frigideru gol mai bine un baiat mai gospodar.

| Bpr_Vlas_1997 a răspuns:

Nu e prea frumos spus "Să-l învârt pe degete„ să fi fost eu băiatul cela, îți spuneam eu vreo două vorbe.În fine, cred că, dacă are un temperament mai ușor ca al meu, va accepta acest lucru, mai ales dacă simte singur necesitate să se schimbe)) Baftă!

| DyaDiiana19 a răspuns:

Tu cati ani ai? happy