| dfnxjvgh a întrebat:

Hei happy Deci...am cateva probleme la aspecul fizic, dar nu am banii necesari sa ma fac mai frumoasa. nu stiu ce sa fac. toata lumea isi bate joc de mine crying ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| Ralluca25 a răspuns:

Heei. Eu zic să nu-i bagi in seamă ești frumoasa mult mai frumoasă fără nu știu ce operații iar dacă un băiat te va place atunci te va place pentru ceea ce ești nu cum arăți. Dacă vrei o schimbare la tine poți să te tunzi să te apuci de un sport să slabești ( dacă este cazul ) sau să te ingrași ( dacă crezi că ești prea slaba ). Fi naturală și nu-i băga în seamă pe ăia! :*

2 răspunsuri:
| AndreeaEma a răspuns:

Ma lasi sa iti reformulez intrebarea? Cred ca mai bine ar suna asa " Heyhappy ...nu am destula incredere in mine, in cat sa ma simt furmoasa...". Pai tu pui la suflet ce spun altii, crede-ma persoanele care isi bat joc de tine dau dovada de o educatie f, dar f joasa si din punctul meu de vedere nu merita respect nici cat negru sub unghie. Oameni trebuie sa invete sa aprecieze si altceva decat "ambalaje". Conteaza extrem de mult sa te uiti in oglinda si sa spui " Ce bine arat!", asa ca funtea sus si zambeste, viata merge mai departe, cu sau fara " inteligentii" care nu au educatie!

| Puka_4498 a răspuns:

Pai depinde ce probleme ai la aspectu fizicthinking daca e nevoie de operati estetice bohh nu cred ca ai sanse,deoarece ai spus ca nu ai bani necesari,dar daca esti "grasuta"poti sa slabesti ajutandute de diete sau alte chesti care esti sigura ca slabesti de ex:sa depoui efor fizic, sa te abtii la unle macaruri grasebig grin dar ar fi bine sa nu iei prostiile alea de pastile care "cica te ajuta sa slabesti"mai tare te ingrasabig grin daca ai aceasta problema sper sa-ti fiu de folos altfel nu stiu trebuie sa dai mai multe detalii in ceea ce priveste "problemele cu aspectu fizic"iar daca iti iti place de aspectul tau fizic si te simiti mai bine asa nu ar trebui sa-ti pese de ce spun ce'i din jur, ptk ei cunosc defectele altora nu pea lorbig grin