anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei
Deci am vazut un baiat pe facebook si imi cam place de el.
Suntem la aceeasi biserica si el e varul prietenei mele cele mai bune. Tot timpul cand ii zice prietena mea ca,,stii ca te place fata aia" el zice,, eu nu sunt cu fetele".
(De asta mi-e frica).Ii asa de dragut!
I-am scris comentariu la poza :
Eu : dragut
El: mersi :*
1. Am putea fi impreuna?
2. Sa ii zic la prietena mea sa imi faca cunostinta cu el?
3. Ce sa fac, ca sa pot sa vorbesc cu el?
Chiar il plac si nu stiu ce sa fac! va rog fara comentarii suplimentare gen cati ani aveti?! ( suntem mai mari de 14. ) avem 15.

3 răspunsuri:
| gabriel87000 a răspuns:

Dragoste la prima vedere.de acum daca unu iti spune chesti din astea fi mai precauta mai intai vb cu el o perioada iesiti mai des vb iar dupa un timp iti dai seama ce fel de pers e

| Adelaaaaaaaa a răspuns:

Serios? Tu esti atrasa doar de cum arata el? Scumpa mea nu conteaza cum arata sufletul e important si eu ti-as zice sa nu fi cu el..mai intai vorbiti, iesiti la un suc, mai intai trebuie sa av cunoasteti sa aveti incredere unul in celalat si dupa..crede-ma baietii sunt inselatorii...ai grija de tine..nu face vreun pas gresit, nu te lasa cucerita de frumusetea lui exterioara ci de ceea interioarawinking O seara buna! :*

| yuuki112 a răspuns:

Mai încearcă sa știi ca dacă l-ai câștiga cu ușurință un băiat înseamnă ca nu te iubește cu adevarat