| Blackkpanda66 a întrebat:

Hei, deci de la un timp am problema asta sa plang in fiecare noapte. Ascult niste melodii care le ascultam cand eram mai mica, gen melodia de la polar express sau de la edward scissorshand. Le ascult mereu și plang pentru ca imi aduce aminte de mine cand aveam 6 ani si stateam si ma uitam la filmele astea. Imi e asa dor de copilarie si de tara mea, Syria... Din ccauza razboilui a trebuit sa plec de acolo si niciodata nu am crezut ca imi va fi dor de copilarie, de vechea eu. Dar acum plang in fiecare noapte gandindu-ma la trecut. Ce sa fac? Ma doare si mereu capul... Nu ma pot opri din plans. Ajutor

Răspuns Câştigător
| ACM35B a răspuns:

Chiar daca e greu, ar trebui sa te deconectezi de la amintirile astea. E un nou inceput, ar trebui sa lasi trecutul in spate. Puneti niste melodii mai vesele si mai ritmate, si gandeste-te la ceva frumos, un vis de al tau care ai vrea sa devina realitate (si nu legat de copilarie si tara ta). Citeste o carte, deseneaza. sau poti sa te si descarci intr-un jurnal de-al tau. E ok sa plangi dupa trecut. multi oameni o fac. Doar ca uneori ar trebui sa lasi trecutul ca sa ai timp pentru viitor. Lasa trecutul in spate si fa-ti amintiri frumoase acum! Viata e scurta si timpul trece repede. vei regreta ca ai stat toata noaptea sa plangi in loc sa cauti fericirea. sper ca te-am ajutat!

1 răspuns:
| ImSnow a răspuns:

Trebuie sa treci mai departe, nu poti sa te gandesti tot timpul la trecut, incearca sa faci ce iti place sau sa iesi pe afara sa te plimbi, iesi cu prietenii, etc.