| RoxyRoxy_5250 a întrebat:

Hei. deci eu si pr mele ne-am facut un blog despre cantece inventate de noi si avem pana acum 2 iar cand avem timp dar oricum saptamana asta care vine o sa inregistram si intrebarea mea ii daca poate cineva sa ne faca o melodie deci nu versuri melodie va rog mult! ma dau o mie de funde si daca vreti sa vedeti blogul si daca vreti sa vb cu mine si pr mele idul ii acolo va puteti uita la categoria despre mine deci va rog cineva care sa ne faca mel pe pc si samio dea! plz. blog:http://talent-girls.blogspot.com/2011/05/rebela-sau-cumi nte.html

6 răspunsuri:
| Skittel a răspuns:

Daca vreti eu va pot ajuta facand un mix din toate melodiile cand veti avea mai multe. Sa creez melodii nu am timp... tinem legatura daca esti interesata

| Kalyn a răspuns:

Am vazut si eu blogul vostru si imiplacehappy insa din pancate nu va pot ajuta. app: fii ma atenta la "noua ne place mai multe lucruri" laughing

| RoxyRoxy_5250 explică:

Kalyn aa tocilara grupului a scris da nu-i asa de tocilara da nah ea ii cu invatatu laughing

| ΛŁ3ЖΔЙĐЯΔ a răspuns:

Da, so, prin maxim am vrut sa zic ''sooopeerrr tare :X :X :X '' da. cam asa, si da e f buna ideea, faza e ca din pacate nua m nici eu timp de facut melodii pentru ca e mai complicat insa va urez succes si va felicit pentru idee.winking

| Tiffanny a răspuns:

Mda.interesant blogu`.din pacate nu te pot ajuta!big grin

| RoxyRoxy_5250 explică:

Nui tocilara am gresitbig grin