Pai in primul rand de ce s-a suparat pe tine?(spune'mi in privat, daca vrei)
In al doilea rand eu cred ca7 ani nu's de colea, mai ales ca ati fost prieteni adevarati. Vorbeste cu el intreaba'l de ce s-a suparat si eventual cereti scuze(P.S.:nu stiu dc s-a suparat pe tine)
Incearca sa va impacati pentru ca prieteni adevarati nu gasesti pe toate drumurile.
Dar...
Acum conteaza si ce a spus despre tine.Pentru ca unele cuvinte chiar nu poti sa le ierti.Incearca sa afli ce i-a spus baiatului respectiv.
Plz lasa'mi msg privat si spune; mi ce se mai intampla:*
@ Giulia
tu chiar ai trece aşa de uşor peste aşa ceva?
eu mai mai mulţi prieteni adevăraţi. îmi pare rău că tu n-ai întâlnit niciunul.
@ MadnessCaffe
te asigur eu că sunt.
eu nu's o persoană naivă, sunt prea realistă/pesimistă, etc. dar cu timpul, mi-au dovedit că merită să am încredere-n ei. xD
@HubaBubaOficialPageBah
el vorbea cu una dintre cele mai bune prietene ale mele, una dintre fetele din gaşcă. eu m-am dus şi am tras-o de mână ca să-i zic ceva urgent. el a venit şi mi-a zis pe un ton d'ăla superior că: "în caz că nu vezi, eu vorbeam cu ea."
I-am zis să mă scuze că durează puţin, dar el a zis faza cu "Din momentul ăsta, să uiţi că am fost cândva prieteni."
m-am certat şi cu celălalt tip. "relaţia" dintre noi e cam complicată având în vedere circumstanţele. am să-ncerc să vorbesc cu el în seara asta.
Inteleg cat de greu este sa pierzi un bun prieten.Incearca sa te comporti ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat adica sa stai in continuare cu gasca, sa vorbesti chiar si cu el dar sa pestrezi o anumita distanta fata de el.Nu se va simti bine vazand ca tu te simti bine chiar si fara el.Atunci isi va da seama ca a gresit si va incerca sa va impacati.
Cum ce sa faci?Este cel mai bun prieten al tau! Eu nu am cunoscut niciodata prietenia adevarata Pentru ca de fiecare data an=m dat de prieteni falsi si prosti si retarzi ...Bla bla bla.Deci impaca-te cu el si uita tot ce s-a intamplat cand v-ati certat...Dai si tu funda?
Ps:Am stat mult sa citesc povestea.