Pai, e complicat, el nu vrea ca prietenii lui sa il vada in preajma ta, ii e rusine cand sta langa tine - asta e partea proasta uite cateva semne daca te place :
- daca te-a apucat vreodata de incheietura mainii incercand sa te fereasca de ceva, etc.
- daca spune in gluma despre o viitoare relatie cu tine.
Eu zis sa-l intrebi fata in fata,, ma placi''? incearca sa ai putin sarcasm in vorbele tale, ceva de genu,, Ma placii? Pe bune? De ce? '' eu asa as proceda, as fi foarte sigura pe mine si nu uita lasa-l pe el sa faca primul pas dupa intrebarea pusa de tine, ia-i mintile, ia-l dupa gat asa la panarama, de amuzament si fi atenta la reactia lui. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Eu cred că da, şi lui îi palce de tine. Încearcă să vorbeşti cu el, să jucaţi adevăr sau provocare, să îl întrebi ce părere are despre tine. Îţi dau şi un sfat: să nu spui tuturor că îţi place de el! Toţi vor începe să spună că vă stă bine împreună şi aşa, apoi băiatul respectiv se va preface că nu simte nimic pentru tine. Dacă va afla că îţi palce de el, va afla de la tine! E mai bine aşa. Sper ca te-am ajutat.
Eu cred ca sh lui ii plk d tine da` ii e frica s iti zic s nu profiti d chestia asta sh...sincer...mi s pare fff timit:d asa mi s`a intamplat sh mie, doar ca era baiatu` cu 4 ani mai mare k mine:d eu am vb cu niste colege sh i`a zis lui k imi placea d el sh dup cateva saptamana ne-am combinat:p sfatul meu e s vb sh u cu cateva colege sh s ii zic lui.Nuj ceva d genu`.mie una mi-a mers fff bine