| Horan_Paty_1997 a întrebat:

Hei..deci..m-am îndrăgostit de cea mai bună prietenă a mea. Ups, am uitat să menţionez că sunt fată. Ea nu ştiu dacă mă place, dar eu.o vreau lângă mine. Ce să fac să-i arăt că o iubesc? Şi ea e bisexuală, ca şi mine.

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Dacă era băiat, cum ai fi procedat? Da, știu, nu e un răspuns... Dar nici nu cred să capeți aici răspunsul care te-ar putea într-adevăr ajuta.
Doar tu o cunoști, tu știi ce-i place, cum reacționează la diverse împrejurări. E greu să faci recomandări în astfel de situații, mai ales când nu ai habar despre persoanele implicate.
Poate o ieșire romantică într-un club liniștit (un oximoron, evident!) sau pur și simplu o discuție undeva pe o bancă în aer liber (parc)... Chiar n-am idee ce s-ar potrivi mai bine.
Un lucru oricum e sigur: într-o bună zi trebuie să îți iei inima-n dinți și să vorbești cu ea, mărturisindu-i sincer ce simți. De acolo... cu Dumnezeu-nainte!

2 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Daca stii sigur ca este bi, cel mai bine este sa ii spui. Voi, fetele, va intelegeti mai bine intre voi.

| BiancaFGM a răspuns:

Spune-i asta... Dar am si eu o intrebare... de ce v-ati orientat asa sexual? De ce nu-ti plac baietii? : )))