Lui Y ii spui foarte simplu, ca iti place de alt baiat ( nu da nume, ca poate te barfeste ). Lui X daca ii place de tine, probabil vazand ca Y nu-ti mai da atentie, o sa-ti spuna el ca ii place de tine daca nu e timid. Daca e timid se complica putin problema, asa ca va trebui sa ii spui tu. ca il placi. Putin cam complicat
Pai teoretic el stie ca il placi asa ca saruta-l... la mine a functionat(fara intrebari sau mai stiu eu ce) merge-ti undeva si aseaza-te langa el...
Salut Jessie,dupa parerea mea trebuie sa vorbeste cu acel "Y" care crede ca te place si sa-i spui intr-un mod politicos ca nu esti interesata,chiar daca o sa se supere nu o sa mai fi presata de el,iar in legatura cu cel pe carel placi "X", eu unul cred ca ar trebui sa-i zici mai pe ocolite, sai dai de inteles ca il placi, sa-l faci pe el sa faca primul pas, incerca sa te dai bine pe langa el sa vada ca il placi si sa aprinzi "scanteia" dintre voi.Chear daca nu reusesti din prima, cauta un moment in care sunteti singuri si spune-i ce simti cu adevarat, arata-i ca ti la el si poate o sa faca el primul pas.Eu unul iti urez multa bafta si sunt sigur ca vei reusi. Ceau