| ManoleAndreeaMaria a întrebat:

Hei. Deci... Nu inteleg unde gresesc? Cum de tipii ma plac atunci cand nu ii plac iar dupa ce incep sa ii plac ei nu ma mai plac?! e atat de ciudat. adica uite: imi place de tipul asta, A. si pana zilele trecute numai el ma cauta, iar de ieri mi-am dat seama ca si eu simt ceva pentru el. si suddenly realizez ca de vreo 3-4 zile mai mult eu trag de el. Frate. Urata nu-s, proasta nici atat. Nu inteleg unde gresesc totusi. chiar as fi vrut sa mearga dar sunt intr-un dubiu continuu. Intrebarea mea? Ce sa fac sa imi mearga mai bine relatiile si un sfat... unde gresesc?

Răspuns Câştigător
| Dariusuu a răspuns:

Sunt doar nehotărâți, sunt sigur că un băiat care știe ce vrea nu face așa ceva.

Eu îți doresc tot binele.

2 răspunsuri:
| mimiwewem a răspuns:

Păi dacă tu nu le-ai oferit șanse, nici ei nu-ți oferă ție.

| al3xander a răspuns:

Mda si mie mi se intampla la fel cu fetele, e ceva normal: cand o persoana te place esti un pic paranoic si persoana respectiva ti se pare plictisitoare. dupa ce numai este interesat de tine roata se intoarce. ultima oara pentru mine a fost o fata pe care de-abia o cunoscusem de putin timp prin intermediul unor prieteni. la inceput era timida si retrasa, ma fixa incontinuu si nu vorbea deloc. dupa a inceput sa vorbeasca cu mine, sa ma intrebe daca am prietena si asa mai departe dar pe mine m-a enervat si am intrebat-o de ce vrea sa stie atatea despre mine. ea s-a intristat atunci si dupa aia nu prea mai vorbea cu mine (ca acum sa numai vorbim deloc). sincer sa fiu acum chiar imi pare rau si as vrea sa dau timpul inapoi dar nu am ce sa mai fac happy