| GGossipGirl a întrebat:

Hei.
Deci sa incep.am o colega cam intepata, si se intampla sa fie si una dintre prietenele mele cele mai bune. M-am certat cu ea de curand si nu stiu ce sa fac. As vrea sa-mi cer scuze, dar am mai facut asta si de alte dati cand ne-am certat. Dar nu mai meritawinking m-am convins de asta. In plus este draguta si mereu ne fura baietii. Nu stiu ce sa fac, as vrea sa inchei prietenia, dar daca fac asta sigur o sa ma intele pe la spate si o sa ma barfeasca cu cine apuca. Ce sfat imi dati? happy
x. o. x. o. G. G.

2 răspunsuri:
| DakotaRoyse a răspuns:

Împacă-te cu ea pe cât de bine poţi, dar lasă prietenia voastră să se şteargă de la sine cu timpul. Lasă prietenia să se răcească. Aşa ea nu o să aibă niciun motiv să te înţepe la spate, şi dacă o va face tu vei putea foarte bine să te aperi cum că voi nu sunteţi certate şi nu are niciun motiv întemeiat pentru care să se comporte urât cu tine.

| luciana200972 a răspuns:

Sfatul meu: tine-o aproape, fii ''prietena ei cea mai buna'', pentru ca doar asa vei putea sa te feresti de ea. PAZESTE-TE DE PRIETENII, pot face mai mult rau decat dusmanii!