| Iustiina a întrebat:

Hei...deci sa incep. Eu am nevoie de ajutor psihologic si am nevoie de bani pe care va trebui sa ii strang pe ascunsul alor mei. Nu le spun pentru ca le-am spus o data si mi-au zis ca nu am nevoie.asa ca imi voi face singura banii dar nu stiu cum.si mai ales ca am doar 13 ani. Ce imi sugerati sa fac?thinking

Răspuns Câştigător
| emabrumareanu29 a răspuns:

Buna! Ce-ai spune sa ai un venit suplimentar?Id-ul meu este ema_brumareanu@yahoo.com ,iti pot da mai multe detalii.

4 răspunsuri:
| princess97 a răspuns:

Pai pune deoparte cativa bani, si o sa reusesti.Ce conteaza daca ai 13 ani? o sa reusesti, trebuie doar sa-ti doresti

| Simσηαღ a răspuns:

De ce consideri ca ai nevoie sa consulti un psiholog? Te poti ajuta si singua exista destul de multe site'uri care te pot ajuta.de exemple NPL

| mirela_8082 a răspuns:

Buna! Mi-am tot cautat un job pe internet si cred ca am gasit cea mai simpla si banoasa metoda. Tot ce trebuie sa faci e sa trimiti cateva e-mailuri pe zi si poti castiga lejer 100 de euro pe saptamana, lucrand doar 2-3 ore pe zi. Cauti un job la domiciliu sau pur si simplu vrei sa iti suplimentezi veniturile? Iti ofer un job pe care poti sa il practici de la calculatorul tau, de acasa, fara prea mare efort. Nu ai nevoie decat de un calculator conectat la Internet si un minim de cunostinte legate de accesarea site-urilor on-line. Pentru informatii suplimentare, trimite un e-mail cu subiectul "INFO" pe adresa sociu_mirela@yahoo.com .

| MoNiTzZi a răspuns:

Dar pentru ce ai nevoie de psiholog?