| LucaAdina a întrebat:

Hei!
Doresc sa aplic la o școală de agenţi de poliţie anul acesta.Credeti ca ar trebui să mă apuc de acum de pregătire la romana? Doar ca ma tem sa nu fie prea devreme si sa uit sau sa ma aglomerez, pentru ca trebuie sa invat si pentru bac, eu dand bac-ul si la bio, e ceva de invatat. As putea da si in sesiunea de iarna, dar preferabil cea de vara. As avea nevoie de niste sfaturi legate de admitere si tot ce tine, mi-as dori sa am informații mai ales de la cineva care a încercat sau a intrat acolo. La engleza ma descurc si as putea sa fiu auto-didactă, dar la romana sunt foarte multe noțiuni pe care le-am uitat cu timpul, pentru ca la liceu nu se mai face gramatica, din pacate. Proba sportiva, cat de grea este? Eu am si avut mana rupta vara asta, mi-am dat ghipsul jos in septembrie si mi-e putin teama sa nu o fortez, dar imi doresc din tot sufletul sa reusesc.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| EuSuntRobertel a răspuns:

Buna, ma bucur ca vrei sa aplici la o astfel de scoala!happy
Ar trebui sa te apuci de invatat, dar ia-o usor pentru ca ai timp, nu te stresa si invata in asa fel incat sa retii pentru mai multa vreme, oricum vei relua totul inainte de bac pentru a te convinge ca ai nu ai uitat. La biologie ai mult de invatat...dar nu te descuraja, concentreaza-te pe materiile de bac si vei reusi. La proba sportiva e ceva de muncit, trebuie sa te antrenezi in fiecare zi. Alergi, faci flotari/tractiuni/abdomene si vei fi in forma pana la proba. Tot ceea ce conteaza este sa fii perseverenta, sa faci in fiecare zi cate putin din fiecare si sa nu te sescurajezi in nicio clipa. Mult succes!happy

| LucaAdina explică (pentru EuSuntRobertel):

Mulțumesc mult pentru sfaturi, o să le urmez cu drag!

| EuSuntRobertel a răspuns (pentru LucaAdina):

Cu mare placere! big grin

| LucaAdina explică (pentru EuSuntRobertel):

Imi poti recomanda o carte buna pentru gramatica?

| EuSuntRobertel a răspuns (pentru LucaAdina):

Buna Adina. Desigur.
https://www.librarie.net/......i-adaugita
E potrivita pentru tine. Este volumul 1, volumul 2 e la acelasi pret daca vrei sa investesti in tine. Sper ca te-am ajutat. O seara placuta!:)

4 răspunsuri: