| Zanisoara a întrebat:

Hei dragilor, am 12 ani si vreau sa imi iau bustiera.Sunt din bacau si am cautat peste tot, sunt doar la comanda si nu vreau asa.Am gasit in sfarsit pe negru si gri dar eu port mereu tricoul alb(nu imi spuneti sa port alta culoare, vreau alb si punct). Deci se vede si nu prea e frumos adica mi-e cam rusie eu vreau bustiera alba.As putea sa imi iau sutien dar....am auzit zvonuri urate despre el.Deci ce as putea face?
PS:cat de necesar e sutienul/bustiera la sport?
Dau funda

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| iLoveMusic01 a răspuns:

Hei! Eu am tot 12 ani si port doar sutien laughing. Am doar bustiere albe si nu port niciuna. Oricum, revenind : eu cred ca nu ai cum sa nu gasesti prin mall o bustiera. Intra si tu in C&A, H&M, Reserved, New Yorker etc. In legatura cu sutienul : o sa iti fie greu la inceput sa te acomodezi cu el, dar dupa aceea nici nu o sa il mai simti. Poate sa se mai ridice putin, dar asta nu inseamna ca o sa se vada ceva, important e ca sutienul sa iti vina bine. Sutienul/ bustiera sunt foarte necesare la sport, deoarece pot avea loc diferite accidente vestimentare care pot fi rusinoase. Cum spune proverbul acela " Baba sufera la frumusete " trebuie sa iti asumi niste riscuri. Funda?

0 răspunsuri: