| Dayuuum a întrebat:

Hei dragilor. Am nevoie de sfaturile voastre.
Am trecut a 8a si chiar vreau sa ma mentin tare si anul acesta, in fiecare an am avut medii de peste 9, 80 dar nu 10 curat (sunt la o scoala bunicica ) si vreau ca anul acesta sa imi iasa media 10, sau macar tot asa peste 9, 80. Si de examene nu mai spun. Voua cum vi s-a parut clasa a 8a? este mai grea comparativ cu a 7a? ce sfaturi puteti sa-mi dati ca sa stau concentrata si sa ma descurc? Chiar vreau sa fiu mai ambitioasa anul acesta, mai competitiva. Asa spun in fiecare an si se vede diferenta la medie (din ce in ce mai mare). Cat mai multe sfaturi va rog legate de clasa a 8a, examene, concentrare, ambitie si organizare. Mersi, dau funda.

Răspuns Câştigător
| Meeeeee23 a răspuns:

Eu acum trec in clasa a 10-a, clasa a 8-a mi s-a parut clasa care a trecut cel mai repede, nici nu o sa-ti dai seama cand trece timpul..Trebuie sa inveti de la inceputul anului ca la sfarsitul anului vor fi banchetul, ora festiva si o sa fii preocupata de ele, iar in saptamana ai de exemplu eu doar m-am relaxat ca am invatat pe parcurul clasei a 8-a si nu e foarte greu, va trebui sa te axezi pe materiile care se dau la examen, in orice caz o sa fie unul din cei mai frumosi ani big grin

1 răspuns:
| Oana2319 a răspuns:

Clasa a 8-a este destul de usoara, insa oricum vei fi stresata pentru ca la sfarsitul anului ai de dat examenele. Unii profesori vor fi mai ingaduitori, altii vor trage de voi de zici ca dai examen la muzica sau desen sau la ce materie predau ei...Tu stai linistita si invata o ora zilnic pentru examen. Oricum, acum media 5-8 conteaza doar 25%. Mult succes la examene!