| Zanisoara a întrebat:

Hei dragilor, din toate prietenele mele eu sunt cea mai grasa adica am 50 de kg si am 12 ani, si prietena mea are 13 si are tot 50 dar ea arata mai slaba la fata si la corp dar eu la fata sunt mai grasa si la corp, dar nu chiar exagerat si nu imi comvine.De ce oare? Ma puteti ajuta sa par mai slaba sau macar sa slabesc?

Răspuns Câştigător
| RaspundSincer a răspuns:

Daca vrei sa pari mai slaba mananca putin si sa nu bai multa apa odata ca sa te umfli, bei des si putin, incearca sa mananci multe fructe cum ar fi grapefruit care ajuta la pierderea in greutate.
Dimineata sa bei un pahar mediu de limonada fara zahar si sa nu mai mananci margarina, unt si iaurturi cu arome incearca sa mananci iaurturi mai naturale fara arome dar nu chefir.
La scoala nu mai mananci prostioare ( de la care nici eu nu ma prea abtin ) si seara inainte de culcare faci abdomene.
Ar fi bine sa faci si sport acum cat e vara pentru ca la scoala nu o sa ai timp. Mergi cu bicicleta sau rolele sau doar plimbate mult prin parc.
Daca faci asa o sa pari mai slaba si poate chiar pierzi si cateva chilograma.
Depinde si cat de inalta esti, ca sa iti calculeti greutatea ideala intra aici :
http://calorii.slabute.ro/calculator-greutate-ideala.html
Succes!

2 răspunsuri:
| HeiSuntNati a răspuns:

Si eu eram la fel la varsta ta. Acum am 15 ani, si am tot 50winking... de ce? avem constructia osoasa mai solida.De exemplu la solduri, am vrut sa slabesc cu gandul ca mi se vor mai micsora soldurile, dar nu, erau oasele. La haine, mereu am purtat bluze si tricouri lungi si mai inchise la culoare, fiindca am avut si probleme mici cu transpiratia, si pentru a nu se observa, purtam hainse mai inchise. Poarta hainele in care te simti tu mai bine, iti garantez, ca daca te simti bine in hainele tale, o sa arati si mai bine happy :*

| GabrielaElena98 a răspuns:

Eu am 15 ani si am 46-47 de kg, si 1.62 m. Fiecare om difera...