| Melisa123456789 a întrebat:

Hei, dragilor! Imi place de ceva vreme de un baiat (ma gandesc mereu la el il privesc intr-un anumit fel, devin geloasa daca sta pe langa alte fete, etc...). Am impresia ca si lui ii place de mine ( ma priveste intr-un mod anume, se aşeaza dese ori langa mine, vrea mai mereu sa ma ajute ), dar cum sa fiu sigura de asta? Fundita celui mai complet raspuns! Astept raspunsuri de preferat de la băieti!

Răspuns Câştigător
| IAmAFreak a răspuns:

Intreaba-l direct ^^ asta ar fi cel mai bun mod, nu mai stai sa-ti faci idei si scenarii ca o fi cu alta, ca te inseli si bla bla bla. In caz ca nu te place in felul ala, o sa aprecieze oricum ca esti sincera si ca ai avut curaj :3

| Melisa123456789 explică (pentru IAmAFreak):

E un sfat foarte bun, dar imi e coleg si ne intelegem foartebine! imi e teama ca daca il intreb o sa se strice relatia dintre noi! Sunt cam timida! big grin

| IAmAFreak a răspuns (pentru Melisa123456789):

Avand in vedere ca te-ai idragostit de el trebuie sa iei in calcul faptul ca s-a dus relatia de prietenie laughing nu il vezi ca pe oricr prieten mai :3 nu ai nimic de prierdut, ci doar de suferit, si daca ii spui si nu simte la fel, si daca nu ii spui. Nu trebuie sa te amagesti cufaptul ca daca nu ii spui puteti ramane prieteni

| Melisa123456789 explică (pentru IAmAFreak):

Ai perfecta dereptate!

6 răspunsuri:
| TnT123 a răspuns:

Incearca sa ii zici sa te conduca acasa daca te conduce inseamna ca s-ar putea sa ii placa de tine si incearca sa il saruti big grin

| Melisa123456789 explică (pentru TnT123):

Suntem la acelasi liceu si in aceeasi clasa, dar el e din alta localitate! sad

| TnT123 a răspuns (pentru Melisa123456789):

laughing
Intreaba-l cand esti singura cu el
trebuie sa prinzi un curaj iti iei inima in dinti si ii zici frumos sau daca nu o colega cu care te intelegi bine sa ii zica sau scrie-i pe facebook big grin acolo nu trebuie sa te rusinezi ca doar ii scriiwinking