Da normal ca trebuie sa incerci sa fii cu el. Dar daca el nu vrea sa para obsedat cum ai zis,incearca sa faci si tu primul pas,mai ales acum ca sti ca te place! De exemplu,acum,ca e vara,spune-i daca vrea sa mearga sa va luati o inghetata(Mai bine intreaba pe prietena ta cand e el de fata, dar spune-i inainte sa refuze, ca sa il poti intreba pe el).Asa puteti vorbi mai mult. Vorbeste cu el pe mess, facebook.Dar mai intai asigura-te ca nu vrea doar sa faca misto, sa isi bata joc.Fi sigura ca sentimentele lui sincere.
Nu`i spune ca il placi, dar comporta-te in asa fel incat sa isi da seama singur, iar atunci poate prinde curaj sa te intrebe daca vrei sa fiti impreuna! :*
Eu zic sa discuti cu el si sa-i spui tot ce simti.
Multa bafta si nu uita: prima dragoste nu se uita niciodata!
- Mai întâi de toate, nu mai fi supărată.
Dacă, e adevărat că se uită la tine, că te ia în braţe, şi mai ales, că i-a spus prieteni tale că te place, înseamnă că simte şi el ceva pentru tine. Şi dacă ai avut parte de primul sărut cu el, e minunat. Şi da, vorbeşte cu el, spune-i ce simţi.
Dacă nu eşti sigură, vobeşte cu o prietenă de-a ta de încredere, sau cu un prieten de-al lui, şi spune-i să îl întrebe dacă te place, sau mai ştiu eu ce [Asta doar dacă nu eşti sigură că o să-ţi răspundă la sentimente].
Încearcă, pentru că-ţi va părea rău. SUCCES.
Cand vine vorba de dragoste varsta nu mai conteaza...:-p...ia si da-i de inteles ca il placi...altfel daca nu o sa faci nimica poti sa il pierzi... deci ia atitudine
Parerea mea este ca trebuie sa incerci sa fii cit mai apropiata de el, si sa gasesti momentul potrivit sa ii spui ceea ce simti. Va fi cam greu, dar daca nu o sa actionezi acum, il poti pierde si atunci vei avea de suferit. Incearca sa il abordezi, si intreaba-l daca place vreo fata. Vei vedea raspunsul lui, si daca te va placea sunt sigura ca o sa iti spuna asta singur.
Nu mai astepta caci la urma urmei nu ai nimic de pierdut...doar de castigat! succes
ale0409 întreabă: