| Clau2peu a întrebat:

Hei! e un baiat care se da la mine si a inceput si mie sa imi placa de el dar prietenele imi zic ca nu are nici o sansa cu mine si etc asta doar pentru ca el e mai plinut dar, arata bine si eu m-am indragostit de felul in care vorbeste....problema e ca se da la mine de vreo 2 luni si nici acum nu m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el si intrebare ar fi: de ce nu ma intreaba? straight face

3 răspunsuri:
| gyovany95 a răspuns:

Pentru că probabil aude de părerea prietenelor tale și crede că va fi refuzat, pentru că grupul fetei are o foarte puternică influență. Discută. Dă-o de înțeles că vrei, folosește mai multe emoticoane, comportă-te liber, nu fi reticentă. Va veni de la sine. Ai grijă. Relația lui cu prietenele tale poate fi decesivă.

| kzd a răspuns:

Pai daca esti indragostita de el, arata-i ca esti interesata. Nu te-a intrebat pentru ca nu stia daca esti interasata. Stai ceva timp cu el singura si poate iti spune. Bafta! Daca astepti si tot nu te intreaba, intreaba-l tu daca ii place de cineva si asa o sa iti spuna. Asa imi faceau si mie unele fete, pe care le consideram doar prietene pana sa bata apropo laughing. O zi buna!

| Christiana03 a răspuns:

Sunt sigura ca el crede ca tu nu-l placi si ca va avea un refuz din partea ta..Probabil de asta se teme.