Engleza nu se invata asa simplu, presupune reading, speaking, writing, abilitati pe care le capeti in timp si necesita o perioada lunga.De aceea acum copiii incep invatarea limbii engleze de la gradinita.
Sa iti spun ceva...eu nu stiam o boaba de franceza cand am intrat la liceu pentru ca avusesem numai profesori care nu ma invatau nimic, asa ca m-am apucat sa invat dintr-o carte(franceza fara profesor, destul de groasa si destul de buna de altfel)am citit-o pe toata si chiar m-a ajutat, dar sa-ti spun ca acum nu imi mai amintesc aproape nimic si franceza e o limba mult mai usoara ca engleza.
Daca tu nu stii engeza nu poti invata in niciun caz in 21 de zile, astea sunt numai prostii ce promoveaza ei si chiar daca inveti niste cuvinte tot nu o sa le retii pentru ca ele trebuie sa aiba o logica si o conexiune in mintea ta ca sa le intelegi si sa le retii.In plus majoritatea cuvintelor nu corespund traducerii si au total alte intelesuri folosite in contexte diferite.
Ia-ti o carte cum am eu de engleza bineinteles si te va ajuta pentru ca explica mult mai bine decat ghidurile astea de pe net.
Dacă vrei un curs gratuit : http://www.engleza-online.ro/
Dacă vrei ceva mai special caută pe internet lecţii şi cursuri de limba engleză din oraşul tău (probabil se plăteşte).
Sper că răspunsul meu ţi-a fost de folos.
Pa-Pa:)
Sincer sa fiu, si eu am avut aceeasi problema in clasele primare. Dupa aceea am inceput sa ma joc pe claclulator diverse jocuri si incet-incet am inceput sa invat engleza. Am tot observat cuvintele, in ce contexte apar si mi-am dat seama ce inseamna (mai mult sau mai putin). Cat despre liste, eu tineam minte niste cuvinte si cautam in dictionar sau pe DEX online. Sper ca te-am ajutat ^_^
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: