Daca acel grup nu iti da feeling bun, da este normal
asa m-am simtit si eu printre tot felul de "afaceristi" si proxeneti, stii ce am facut? am schimbat grupul!
revenind la cazul tau:
daca cei cu care esti in acel grup, nu iti dau o stare buna, nu te baga in seama, mai bine fii singura o perioada! sau cauti o amica doua sau cate vrei, dar oameni care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu tine, pe principiul prieteniile se fac si in functie de interese, in functei de placeri, de hobbyuri etc
Cred ca esti adolescenta!
Bună.
Asta se întâmplă în general când ești într-un grup mare de prieteni.
Da,poți să te înțelegi ok cu toată lumea dar asta nu înseamnă că îți sunt automat și prieteni la cataramă.
Și vine vechea vorba " Calitate nu cantitate",într-un grup mare mereu o să fie acele bisericuțe,formate din acele persoane care se înțeleg mai bine și blabla.
Încearcă ca din acel grup mare să ai doar câteva persoane, poate chiar și maxim o persoana cu care să îți petreci timpul, pentru ca e greu sa te împărți la multe persoane și să ai timp de toate.
În schimb dacă toate persoanele din acel grup sunt toxice și îți dau o stare nașpa, este un semn să îi pui punct și să îți găsești noi prieteni care nu fac parte din acel grupulet, succes.
Cand nu ai incredere in tine si nici nu esti suficient de inteligenta, te simti rusinata, jenata, inferioara si ca atare te simti in plus.
Ce te face sa te simti asa, sau mai bine zis cine te face sa te simti asa?
croissant întreabă: