| bubhaal a întrebat:

Hei. este o poveste destul de lunga. sper sa nu va plictisiti. so. sunt cu un baiat de aproape o luna totul bun si frumos, numai ca. pe fostul chiar nu pot sa il uit. de curand am rupt orice legatura cu el. dar fara efect. e foarte dezamagit de mine. si actualu' nu ma atrage deloc, chiar daca ne intelegem bine. eu as vrea sa ma despart de el, dar nu stiu cum. stiu ca tine enorm la mine si e in stare de orice. macar o solutie sa fie o despartire lunga dar sa nu doara tare. [ mentionez ca sunt foarte sensibila si ma atasez de o persoana foarte tare, si nu vreau sa-l vad suparat sau sa sufere]. deci va rog. un sfat, orice e bine venit. big hug

4 răspunsuri:
| AL3XandraAnndreutza a răspuns:

Pai,daca si actualul te iubeste, trebuie sa te inteleaga.Adica,ai putea sa il iei cu tine in locul vostru preferat sau in unul din locurile voastre de intalnire, astfel sa deschideti un subiect de discutie.Ar trebui sa incerci asa:"Uite,cred ca ar trebui sa-ti spun ceva urgent. Uite,eu simt ca. (ii spui ce simti,si daca e baiat bun te va intelege).Si nu stiu,parca eu cred,si simt ca e mai bine daca ne-am desparti,pentru ca.(aici vi cu argumente puternice despre ce crezi).". Ceea ce trebuie sa stii, draga mea, este faptul ca sunt 3 lucruri care trebuie sa fie nespuse pentru o despartire perfecta:1."Eu cred ca ti s-ar potrivi de minune."=>Daca ii vei spune asta, baiatul se va simti prost si va crede ca a facut alegerea gresita ca te-a iubit.Mai bine nu spui asta.; 2. "Cel mai bine daca am fi pe cont propriu"=>daca spui asta, bietul baiat va crede ca nu ai vrut sa fi cu el deca de distractie.; 3."Ce-ar fi sa ne despartim?"=>E ca si cand ai spune asta ca o sugestie. Daca zici asta, el va vrea sa mai incerce sa te mai dragaleasca, si tu zici ca inima ii apartine totusi fostului.Cred totusi ca faci cum crezi, ceea ce ti-am scris eu sunt doar sfaturi. Apropo, succes in despartire!winkingPa! P.S:funda?batting eyelashes

| trik17 a răspuns:

Eu cred ca cel mai bine ar fi sa ii vorbesti deschis. Ii spui exact ce simti. Si ca nu ar fi corect nici pentru tine sa continui o relatie care nu te face sa te simti implinita, si nici pentru el sa iubeasca, fara sa fie iubit. Si fa-o cat mai repede. Cu cat lungesti mai mult situatia aceasta, cu atat va fi mai greu. Nu incepe sa fi distanta, in speranta ca asa va inceta sa tina la tine pe parcurs. Spune-i direct. Si explica-i ca nu are de ce sa faca vreun gest aiurea. Nu alegi la cine sa ti.Nu e vina ta. Ati incercat, nu a mers. Nu e primul baiat care va fi parasit.

| puffbobo a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa i explici cum stau lucrurile, sa i spui adevarul. Nu cred ca ti ar placea sa l vezi in situatia ta, suferind dupa tine. Daca ii explici in liniste si cum trebuie, imposibil sa nu inteleaga. Bafta!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai.ii spui adevarul. "Eu tin la tine si stiu ca si tu la mine, dar eu nu pot sa mi.l scot din cap pe fost, imi pare rau, nu vreau sa te simti ranit sau jignit, dar nu cred ca aceatsa relatie va merge. Putem raname prieteni."