Chiar nu stiu ce sa zic. Imi pare rau! Poate nu este cu ea fiindca o iubeste, poate vrea sa te faca geloasa sau poate vrea sa te uite fiindca si-a dat seama ca nu vrei sa fii cu el si nu vrea sa strice prietenia dintre voi. Chiar nu stiu ce sa zic. Sunt prea multe variante. Cel mai bine ar fi daca l-ai intreba ce se intampla. De ce ieri iti spunea ca te iubeste si azi e cu alta?
Nici el nu stie ce vrea, nu te stresa cu oameni indecisi, risti sa te incurce si sa iti faca mai mult rau decat bine
Multumesc pentru. sfat
Cu placere
Ori nu stie ce vrea ori vrea sa te faca geloasa si asteapta sa-l bagi tu in seama, poate fata aia nici nu exista... Dar depinde si varsta despre care este vorba, caci baietii mai mici nu stiu ce vor si ba le place de o fata ba de alta.
Tu incearca sa nu vorbesti cu el si sa vezi daca el te baga pana la urma in seama sau vorbeste-i dar doar ca si prieteni si fa-te ca nu te intereseaza de prietena lui.
Bafta!
Pai, sincera sa fiu numai el ma baga in seama . Numai ca s-a intamplat o faza ..noi in fiecare seara ieseam pe afara pe la 6, si azi mi-a zis ca la 5.30 este la mine. Cand am vrut sa incep sa ma pregatesc, mi-a zis sor-mea ca l-a vazut trecand la 5 prin dreptul meu. Numai m-am imbracat, aranjat. S-a facut 6.30 mi-a dat un bip ca nu aveam minute si astepta sa-l sun ) dar nici eu nu aveam minute, asa..si am vorbit seara pe facebook. cica a fost la o matusa si i-am zis de ce nu m-a sunat sa nu ma imbrac degeaba si "cica nu te-am sunat la 6?' si nu sunt geloasa pe fata asta, e reala da, mi-a aratat-o doar ca azi ma iubesti pe mine si maine pe aia? de ce dracu ma minti ca ma iubesti? intelegi ce zic? :v si este de seama cu mine are 15 ani
Cred ca asa o sa fac..ca maine ne vedem, si putem clarifica mai multe lucruri fata in fata
Asa sa faci! Bafta! :*
Multumesc :*
Cu placere! :*
Chiar nu stiu ce sa zic. Imi pare rau! Poate nu este cu ea fiindca o iubeste, poate vrea sa te faca geloasa sau poate vrea sa te uite fiindca si-a dat seama ca nu vrei sa fii cu el si nu vrea sa strice prietenia dintre voi. Chiar nu stiu ce sa zic. Sunt prea multe variante. Cel mai bine ar fi daca l-ai intreba ce se intampla. De ce ieri iti spunea ca te iubeste si azi e cu alta?