| PizzaAbandonataInTomberonulDePesteDrum a întrebat:

Hei! Eu, as vrea sa vobesc cu crush-ul meu. Sunt cu el in clasa de pe 6 Octombrie si pana acum doar mi-a cerut de cateva ori radiere... Stiu, naspa situatie. Eu doar ma emotionez foarte tare in prezenta lui, nu prea facx contact vizual si oricand vreau sa-i zic „Buna", imi musc limba... Eu sunt in general o fire foarte anxioasa si introvertita, poate o fi si de la asta. El e mai sociabil, vorbeste cam cu toata lumea dar de obicei nu-i baga ei in seama primul. Si intrebarile mele sunt: Cum sa fac sa nu ma mai emotionez, si cum sa incep o conversatie cu el? *n-am de gand sa-i zis doar buna, ce faci. Vreau o conversatie adevarata* Multumesc anticipat

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gandeste-te ce aveti in comun inainte de a incepe o conversatie.
Puteti sa va gasiti lucruri in comun incepand o discutie pe retele de socializare. Daca aveti subiecte de discutat te vei apropia foarte usor de el si il vei cunoaste mai bine, iar la momentul potrivit va veni si timpul cand ii vei spune ca il placi.
Legat de contactul vizual, incearca sa scapi de timiditatea asta ca nu prea da bine. Vorbeste cu mama ta despre timiditate ca poate veti gasi impreuna o solutie de a scapa de ea.

| AlexBrooK00 a răspuns:

Te bagi in el când nu e atent te prefaci ca nici tu n-ai fost atenta și își va cere scuze și o sa aveți o Conversație

| Deaad a răspuns:

"Stiu, naspa situatie."
Nu e, e doar copilaroasa.