| RossAnonim a întrebat:

Hei! Eu de cand sunt mica am pofte mari la dulciuri si acum am 13 ani si parca imi este si mai pofta de dulciuri! Eu cred ca sunt gravida ( da sunt nebuna stiu, stiu am mai auzit-o). Cutoate ca eu nu am ciclu menstraul de loc si nici contact sexual nu am avut in viata mea credeti-ma pe cuvant! Doar ca nu inteleg de ce sunt asa pofticioasa, dar doar la dulciuri si l afructe din cand in cand si sunt 10 saptamani de cand tot cred si nicio schimbare, eu dorm maxim 8 ore pe noapte, iar la scoala sunt praff de la somn.Sanii ma dor.Si parca zona aceea dintre oasele bazinului este mai umflata cand te uiti din profil :\! Este normal sa am pofte? Voi credeti ca sunt gravida cu toate ca eu nu am niciun "ingredient" din ceea ce creeaza copilul...

Răspuns Câştigător
| viperra a răspuns:

Heeei,ai 13 ani! Asta inseamna ca cresti si te dezvolti.Am 15 ani si mancam toata ziua acum cateva luni si nu am fost gravida.Nu poti fii gravida fara a avea un contact sexual. Poftele e doar unul din simptomele daca ai fi gravida. Vomiti? Te doare burta? Nu te poti apleca? Ai avut contact sezual? Nu cred.Stai linistita, e normal la varsta asta.Incearca sa bei multa apa de fiecare daata cand ti se face pofta de ceva si o sa vezi ca nu o sa iti mai fie foame.Succes! happy

3 răspunsuri:
| Inceputul a răspuns:

Stai linistita nu estu gravida, cred ca pur si simplu iti place ciocolata. Si eu am pofte ciudate nu esti singura persoana de pe planeta. Culca-te mai devreme, mananca mai sanatos si nu o sa mai fi praf la scoala de oboseala. Si daca vrei sa scapi de dependenta de ciocolata trebuie doar sa ai vointa si atat, sper ca ti-am fost de ajutorhappy

| JustDeedee a răspuns:

Ca sa fii gravida trebuie sa fi avut contact sexual. Tot ceea ce ti se intampla e ceva normal, cresti, te maturizezi etc.

| darrio2007 a răspuns:

Ține-mă Doamne! Alta care a ramas gravidă cu aerul pe care il respiră.