| Ruxandra15 a întrebat:

Hei. Eu si iubitul meu vrem sa ne mutam impreuna. Doar ca parintii mei nu sunt de acord nici macar sa ne vedem il fac in toate felurile. Azi m-a intrebat mama daca mai am teme si am zis 40 de compuneri din 70. Si a zis cas o lenesa dar am avut si meditatii la alte materii am fost si plecata nu am avut cum sa termin. Iubitul ma intelege, ma ajuta unde nu stiu sau unde nu inteleg. Da si mama face teme cu mine are rabdare la matematica nu la germana sau romana. Vreau sa stau cu el fiindca am avut mai multe probleme de sanatate si mi-a fost alaturi. Am 15 ani cum sa imi conving parintii?

50 răspunsuri:
| anonim191 a răspuns (pentru Ruxandra15):

O doamne.ce harababura este in capul tau.la drept in toata europa sunt care au terminat si spala podele, limbi straine vezi peste tot birouri de translator.gasesti cu 20 de lei pagina si aia daca ai noroc.la make-up si hairstuylist trebuie sa iti faci un nume ca sa poti sa scoti bani buni.ruxandra nu iti zic in nume de rau.esti foarte imatura.prietenul este mai mare ca tine da? el stie ce face, tu nu! de unde stii ca nu te lasa mai tarziu mai fetita.deschide ochii.viata este foarte grea.baiatul azi este maine nu este si ai sa plangi in pumni ca ai crezut ca te iubeste. ceea ce vrei tu nu suint meserii.nici macar nu esti decisa.iti trebuie job din care sa faci bani nu ca iti place tie acum sa coafezi.stii ca la saloane platesti chirie pe scaunul pe care lucrezi? daca nu ai venit bun iesi tu in minus cu banii.maturizeaza-te si nu lua decizii de moment.sunt multe fete ca tine care viseaza la cai verzi pe pereti, raman insarcinate, le lasa iubitul si ajung ospatarite sau sa spele batranii.asta daca au noroc si nu sunt vandute.nu trebuie sa ai incredere in nimeni ruxandra.nici macar in tine 100%. asculta cu incredere de parintii tai.ei stiu ce spun.lasa visele astea de copil ca se alege praful.am trecut si eu pe acolo candva si crede-ma toti trecem.nu ramane nimic din ele.nici macar partenerul tau mult iubit.

Unde gasesti tu job fara engleza? in ziua de azi engleza este ca romana.nu este vina nimanui ca tu fumezi..asta este doar o scuza puerila.sunt al; tii care le mor parintii, care abia afla ca au cancer, care le mor copiii, le arde casa.crezi ca toti aia fumeaza? asta este scuza?

| Ruxandra15 explică (pentru anonim191):

Afla ca au cancer si eu puteam ramane paralizata si ii pasa cuiva? Mie nu imi pasa de altii pentru ca nici lor nu le pasa de mine. Si cu engleza stie tot taranul pe cand limbi mai grele nu. Dar sti cat este um machiaj de banchet? Si verisoara mea este make-up plateste chirie pe spatiul unde lucreaza 200 euro si ii intra in buzunar 2000 de lei la servici dar poti fi chemat la clienta. Putini stiu germana deoarece este considerata o limba grea si in multe tari este mai acceptata decat engleza. In Austria ca turist esti mort daca nu vorbesti in germana in mall poate sa iti cumperi o bluza reusesti in engleza dar in alte magazine nu.

| Starfiree a răspuns (pentru caramela):

Eu nu va mai inteleg. Daca el are un loc de munca asigurat, are o casa unde pot locui aman2, daca o poate intretine si pe ea, daca se iubesc si totul e okey care e problema? da okey e mult mai mare dar si eu am intalnit baieti mult mai mari care gandesc la fel ca iubitu ei chiar daca sunt mult mai mari...ganditi normal. Poate sa-si termine sc si daca sta cu iubitul nu are nicio treaba una cu alta.Dar problema principala e ca trebuie sa-si convinga parintii ca sal accepte pe el ca iubit al ficei lor.Trebuie sa vorbesti cu parintii tai

| anonim191 a răspuns (pentru Starfiree):

Te superi daca te intreb ce varsta ai? pentru ca la un asemenea raspuns experienta nu este prea vasta.

Pai tocmai ca engleza stie tot taranul trebuie sa o stii si tu.nu se puine problema cine o stie si cine nu.este o limba importanta in ziua de azi.germana nu este o limba grea draga mea. exista o gramada de birouri de translatori engleza-franceza-germana.limba grea este chineza, japoneza, rusa, araba.plus ca sunt tari de interes economic.

| Starfiree a răspuns (pentru anonim191):

Conteaza varsta? NU.Conteaza ceea ce ne dorim.Pot sa am si 40 de ani daca vreau sa ma casatoresc acum cu unu de 70 care e problema daca ne iubim? Da okey e mica stiu dar fiecare merita o sansa

Daca el poate sa o intretina si sa aive grija de ea care e problema? Nu toti barbatii sunt l fel stati linistita mai exista pe lumea asta si barbati cu capu pe umeri. Poate sasi continue scoala nu are treaba una cu alta

Ce sa sculti de la niste parinti adoptivi? O DOAMNE! cum poti macar sa spui asa ceva.in loc sa fii fericita si sa le pupi mainile ca in loc sa te lase sa mori de foame intr-un loc vai de capul lui tu spui de ce sa ii asculti? tu te auzi macar?

Nu esti tu in masura sa decizi ce iti este bine.ai 15 ani..habar nu ai ce este viata. odata ce spui "de ce sa imi ascult parintii ca sunt adoptivi" este clar ca prea mult nu gandesti anumite lucruri.nu mi-o lua in nume de rau dar cu o asemenea gandire nu ajungi bine deloc

| anonim191 a răspuns (pentru anonim191):

Parinte este cel care te creste nu cel care te face ca sa stii si tu.toate catelele fac pui. oricine poate face un copil.de crescut nu poate oricine.

Stai linistita ca o sa-ti gasesti un loc de munca chiar daca nu sti engleza.Invata italiana, spaniola, germana alte limbi daca nu-ti place.Nu e neaparat nevoie sa inveti enghezi si daca vrei sunt multi siteuri unde poti sa o inveti e ft usor.Mie una num place engleza,dar stiu italiana e mult mai usoara pentru mine acum nu stiu pentru tine,dar nu trebuie sa inveti mereu ce sp profesorii pentru ca oricum nu iti ajuta la nimic ce inveti la scoala. Spunem si mie pentru ce iti trebuie muzica,sportul, atatea ore de mate, atatea ore de romana, cand oricum nu faci nimic cu ele, pentru ce? doar ca sa pierdem vremea la scoala...revenitiva nu lasati lumea, sau invatamantul scolar sa ma controleze, dar asta nu inseamna acum ca trebuie sa iei nu mai 2 sau 3.Ati vazut ultima lege? Intri si fara bac la facultate dao naiba asta mai e scoala? invatamantul scolar din Romania e praf rau pentru ca nimeni nu stie sa se impuna...cum naiba sa intri fara bac? doamne ce tampiti

Da asa-i nu conteaza varsta. experienta de viata se castiga la 11-14 ani probabil.ne iubim? iti zic eu ce e si cu iubirea asta.visuri de om tanar. dureaza o luna -doua, un an/3 ani apoi vine copilul, vin greutatile, vin datoriile.de acord cu tine nu toti sunt la fel insa barbatii tineri cam toti sunt la fel.este NORMAL ca la varste fragede sa fii nehotarat. poate el se gandeste ca a gasit una mai buna, sau ca s-a saturat de indatoririle de familie. oricine trece prin asta.NIMENI nu se naste cu experienta de viata.nu exista.da ne iubim si traim fericiti pana la adanci batraneti.vezi chiar si la intrebarea asta toate raspunsurile nu aproba decizia ei. OARE DE CE? crezi ca oamenii de pe net vor raul fetei asteia care nici macar nu o cunosc? e cineva nebun aici? avem motivele noastre sa spunem ca aste sunt fumuri de copil needucat.crezi ca viata se rezuma la ce stie ea sa faca 2-3 mancaruri si un dat cu aspiratorul?

Viata nu se rezuma doar la asta niciodata nu o sa fie totul roz asa cum vrem noi.Da stiu fiecare incearca sai sp ca nu e bine pentru ca va suferi, dar credeti ca o sa va asculte? o sa creada ca ii vreti raul pentru ca e indragostita si e ceva normal.Nu exista iubire pura putini oameni au parte de asa ceva dar spunandu-i toata lumea ca nu e bine ii distrugeti visele, trebuie sa fim langa ea ca sa isi dea seama singura ca nu e bine nu sa ii vb asa de rece ca nu va intelege.Nu e prima fata cu care vb despre asta. Daca ii vb asa nu va inteleg niciodata si tot ca ea va face trebuie sa o lasam sa vada ea singura daca e bine sau nu.Ca oricum nu va face cum sp lumea dar poate chiar o iubeste mai exista si barbati din astia chiar daca rar ii intalnim.Cel mai bine e sa vb cu parintii ei si sal cunoasca si pe el iar dupa parintii vor alege daca o merita sau nu pentru ca isi vor la seama

Doar pentru ca sistemul este praf nu inseamna ca trebuie sa ne lasam de scoala si sa ne mutam cu pretenu/pretena facem copii si gata la cratita.

Nu am spus asa ceva dar meritam mult mai mult.Am ajuns sa ne conduca niste oameni de nimic care isi bat joc de invatamantul scolar si de noi in primul rand.Vi se pare normal? mie nu.Da okey am terminat sc urmez o facultate, dar oricum le fac degeaba pentru ca tot acelasi viitor il am.Asta e bataie de joc ani pierduti degeaba prin scoli

Eu inteleg ce spui tu si da intr-adevar acum va fi contra noastra insa nu o putem sfatui.da lasa-te de scoala si pleaca cu iubitul.

Foarte adevarat.hai sa schimbam ceva la asta nu?

Eu nu sp sa se lase de scoala spun ca isi poate continua scoala chiar daca se muta cu iubitu e o diferenta foarte mare.Nu i-am sp niciodata sa renunte la scoala si nici nu o voi face

Răspuns utilizator avertizat