| INFRANTAdeSINGURATATE a întrebat:

Hei! Eu sunt genul acela de fata... care nu umbla dupa baieti, ci asteapta ca ei sa vina dupa mine. Am 15 ani. Am avut anul trecut o relatie cu un baiat, adica o prosteala mai bine zis, care s-a terminat cu un sarut. Imi pare foarte rau. Eu cunosc un baiay super dragut, frumos, sincer si bun si... penticostal. Eu sunt ortodoxa. Noi ne stim de la scoala. Scoala mea organiza un "eveniment" sa zic asa la care participau elevii inteligenti, care pot vorbi si care isi doresc sa comunice. Faceam acolo schimb de idei. El e cu trei ani si foarte putin mai mare decat mine. El e tipul ala de retras, prefera sa ramana acasa, in loc sa mearga si sa iasa cu prietenii la un film, joc de fotbal. Nu joaca fotbal.
Inainte nu ma saluta. Acum, de anul trecut, cand ne vedem imi zice:"Salut!", iar eu ii raspund la salut si ii zic tot "Salut!" si... pa-nimic altceva. O prietena de-a mea a vorbit cu el, fara sa stie absolut nimic despre mine in legatura cu aceasta chesti. El nu o cunostea. I-a zis clar ca nu vrea sa aiba nicio relatie cu nicio fata. El mai asteapta pana la 20 si ceva de ani. Acum se gandeste la scoala, cand va fi la facultate va avaea timp de fete.
Uff! Pana acum chiar credea ca minte, poate, insa acum cand scriu lucrurile astea, incep sa cred ca a fost foarte sincer.
Adica el nu e ca orice badaran de pe strada- emana o stralucire aparte... Ador asta! In niciun caz nu vreau sa merg sa-i zic:"Luca, stii ce, imi place de tine si as vrea sa fim iubiti!"! Nu!
Ma tem sa fiu refuzata, iar el isi va aminti toata viata de chestia asta si va fi cam jenant. Plus ca el, cred ca isi doreste ca baiatul sa faca primul pas.
Acum, cand ma mai uit si eu in filme, nu vad copii de 15-16-17-18- ani care sa se iubeasca si sa se sarute. Sunt mari si cu picioarele pe pamant. E altceva acum. Eu am un vecin care are 20 de ani, iar iubita lui 18 si e altceva. Ei se iubesc, sunt majori, mari... Stiti cum e.
Incep sa cred ca nu e varsta. Va astept parerile: Ce ar trebui si ce nu ar trebui sa fac? ID-UL MEU ESTE innaa_i@yahoo.com. Va rog sa imi spuneti cine sunteti. Am incredere, imi pun id-ul aici!

Răspuns Câştigător
| greyhound a răspuns:

Excesele nu sunt niciodata bune si am invatat un lucru - niciodata sa nu subestimezi indoctrinarea si conceptiile primitive.
"Fanaticii" astia religiosi sunt problematici, au conceptiile alea ale lor (gresite), asa ca cel mai probabil e hotarat cand zice ca de viata amoroasa se va ocupa dupa terminarea facultatii. Plus ca am observat la astia ca se cam combina intre ei si ca de regula sunt "promisi" unu alteia.
Acum, na, posibil sa ma si insel dar asta e o parere personala sustinuta de ce am vazut si eu in viata asta.

| INFRANTAdeSINGURATATE explică (pentru greyhound):

Te referi la penticostali, nu?
Sunt promisi unul altuia, ca la tigani? Ce chesti!

| greyhound a răspuns (pentru INFRANTAdeSINGURATATE):

Nu ca la tigani, cu "contract" ci asa mai subtil

2 răspunsuri: