Hei, eu m-am mutat in Anglia acum doua luni de zile, si sa stii ca Nu o sa faci liceeul inca acolo, eu eram clasa a-6-a cand m-am mutat ( trebuia sa fiu ) dar acuma sunt a 8-a la scoala asta si scoala se va face pana in clasa a -12-a in Anglia, la mine la scoala nu am dat test si nu se da test. Sper ca ti-am fost de folos^^
Pai am avut o discutie cu mama astazi si mi-a spus ca mai bine ma mut cand termin a 7-a deci o sa plec la sfarsitul lui iunie, anul viitor. Deci o sa ma dea direct in clasa a 9-a, nu?
Si cum te-ai inscris? Nu a trebuit sa dai un examen ca sa-ti vada nivelul? Cum sunt persoanele de acolo, invatatorii? Spune-mi tot, te rooog. =]] Scuze ca sunt asa curioasa dar chiar vreau sa stiu cum e viata de acolo
Daca te muti dupa ce termini a 7a vei fii in clasa a zecea. Eu am un frate care a terminat clasa a 7a si acum e a zecea. Ca sa iti faci inscrierea trebuie sa te duci la consiliu, dupa la primarie, dar mai intai trebuie sa iti alegi o mai multe scoli aproape de tine ( daca vrei o sa iti dau un link mai incolo cu un site in care iti da scolile apropriate ). Nu se da niciun test. Invatatorii din scoala mea sunt buni si draguti cu mine. Dar daca prinzi o scoala rea... Copii au grupele lor, daca nu sti bine eng. nu au sa vorbeasca mult cu tine. Te ignora de obicei (mare parte ). Daca mai vrei sa ma intrebi ceva, nu ezita.
Scuze ca nu am putut raspunde mai devreme...
Tu la ce scoala esti? Prima oara cand te-ai mutat stiai engleza? Profesorii te-au ajutat sa inveti limba engleza sau te certau ca nu stiai? Cum sunt materiile acolo?
Andutzu05 întreabă: