| вєѕтωιѕнєѕ a întrebat:

Hei happy. Eu vreau sa ma duc la canto... Dar nu stiu, mi-e rusine pentru ca eu nu cant foarte bine si o sa ma fac de ras. Toti de acolo o sa aiva voce iar eu nu. Imi doresc foarte mult sa am voce. Oare daca ma inscriu la canto o sa ma treaca la incepatori? sau? Spune-ti ce sa fac.
sau un sfat ceva va roog.
multumesc

6 răspunsuri:
| StochirleaAlexandra a răspuns:

Nu-ti mai face atatea griji si du-te.
Sunt sigura ca va fi bine. happy

O zi buna.

| Lila10 a răspuns:

Nu te ingrijora, nu o sa fi doar tu nu o voce nu prea buna, poate ti se pare tie ca nu canti bine, si ai mai mult curaj ca doar nu e sfarsitul lumii, si o sa vezi ca dupa ce ai termitat cu lectiile de canto, sa fi cea mai buna!

Funda?

| RockOnGals a răspuns:

Stai putin... De unde stii tu sigur ca nu ai voce? Poate ca esti inca un talent nedescoperit. Poate ca daca vei merge in cativa ani vi incanta intreaga lume cu vocea ta. Du-te, incearca! Pana nu te dau afara in suturi si iti zic ca nu ai talent absolut de loc sa nu renunti. Ce pierzi daca incerci?

| AlexandraMuresan a răspuns:

Daca iti doresti asa mult, du-te. happy Iti dai seama ca nu vei fi singura care nu canta foarte bine. In timp te formezi. Nu trebuie sa iti fie rusine :p happy.

| dianangogo2 a răspuns:

Buna! Cel mai bine ar fi sa te pregatesti singura pana la canto (karaoke, vocalize), dar daca vrei sa nu rada nimeni de tine fa particular, doar tu cu profesorul, el va sti ce sa faca.