anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Exista o cale sa îmi fac profesoara sa ma primească din nou la ore? Mai e doar o săptămână și ni se vor încheia mediile și eu nu am note suficiente și nu vrea sa ma primească! I-am cerut scuze pentru ca am absentat dar nu ma baga in seama! Când intra la ora ne pune absențe și ne spune sa plecam din clasa! Ce are cu noi nu înțeleg! A zis ca dacă vreau sa ma primească din nou la ore sa ma pun in genunchi in fața clasei și sa îmi cer scuze ca am fost o neobrăzata și nu am fost atenta in prima ora la ea! Nu am de când sa fac asta deoarece mi se pare un abuz! Nu știu ce sa mai fac! Credeam ca in liceu voi fi in continuare olimpica la limbi străine dar am ajuns cu situația neincheiata! Diriginta a spus ca nu poate sa o convingă sa ma primească! Sa merg sa fac plângere? De cati elevi este nevoie pentru a face plângere?

8 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Treaba asta se rezolva intre adulti! vorbeste cu parintii!

| johnnny123 a răspuns:

Un profesor nu are dreptul nici să te împiedice să participi la ore, nici să te umilească în fața clasei. Dacă dirigintele spune că nu poate să facă nimic, plângere la director sau chiar la inspectorat.

| Furnicuta000 a răspuns:

Pana la vacanta de vara tu esti elev si ai aceleasi drepturi ca ceilalti elevi. Profesoara ta e obligata sa primeasca la ore toti elevii acelei clase. Daca refuza asta poate fi chiar caz penal. O reclamatie la director si la inspectorat si o sa se roage ea de tine sa vii.
Acum mai e si intrebarea ce i-ai facut asa rau incat sa se poarte asa? Ca eu nu te cred ca esti un ingeras si a apucat-o pe ea sa faca asa din senin

| anonim_4396 explică (pentru Furnicuta000):

Încă din prima zi de școală m-a dat afara pe mine și jumătate de clasa din motive ridicole, apoi nu ne-a mai primit la încă trei ore și ne punea absențe! După ce ne-a primit din nou la ore a prins ura pe noi și ne făcea in toate felurile posibile! Apoi m-am hotărât sa nu mai merg la orele ei! Am lipsit cam câteva săptămâni și apoi când am vrut sa ma duc din nou nu m-a mai primit in clasa! E așa de câteva luni! Zice ca sunt o handicapata depravata și sa ma duc pe maidan ca la scoala nu am ce cauta! Eu înțeleg de ce nu vrea sa ma asculte și sa îmi încheie mediile dar nu pricep de ce nu ma primește la ore!

| Furnicuta000 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu are voie dpdv legal sa nu te primeasca la ore si nu are voie sa puna absenta daca tu esti prezenta. Fa-i plangere dar nu la diriginta ca ea ele sunt colege si nu are ce sa ii faca ci la inspectoratul scolar sau la politie. Si data viitoare cand mai face asta sa si filmezi pe ascuns ca sa ai dovada

| LisaJulie a răspuns:

Cum sa te pună in genunchi sa îți ceri scuze? Și pentru ce mai exact? Nu are dreptul, asta e umilință in toată regula! De cât timp te da afara de la ore?

| anonim_4396 explică (pentru LisaJulie):

3 luni! Pur și simplu îmi pune absențe când ajunge la mine cu prezența și îmi spune sa plec

| vatadezahar24 a răspuns:

Bună! Nu este nevoie de mai mult de un elev să faci o plângere. Părerea mea este ca femeia are probleme și ar trebui evaluată psihologic, dar asta trebuie discutată la direcțiune împreună cu părinții tăi. Dacă nici așa nu se rezolvă problema, fă plângere