| yournameplease a întrebat:

Hei fete si baieti! Cum au fost relatiile voastre din adolescenta, cu certuri, razbunari, impacari? Daca unul din parteneri s-a razbunat intr-un mod deloc dragut l-ati iertat si ati trecut peste? Eu nu stiu ce sa fac... Fostul meu prieten cand era cu mine avea un comportament ciudat nu mai stia ce simte, nu ma respecta. Motiv pentru care m-am despartit de el. S-a suparat foarte tare si s-a razbunat pe mine spunandu-le colegelor mele de pe fb ca eu le-am vorbit de rau, lucru complet neadevarat. Apele s-au linistit acum. Nu mai vorbim dar cred ca imi poarta ura. Stiu ca normal nu ar trebui sa-mi pese dar eu regert ca m-am despartit de el. (trebuia sa existe o pauza nu o despartire definitiva dar cu taoate astea de mai bine de o luna avea o atitutudine rece si era schimbat nu ne mai puteam intelege si nu voia sa se desparta). Mai am o speranta ca se schimba...(m-am desp de cateva zile)

Răspuns Câştigător
| soricelulRulz a răspuns:

Buna, adolescenta e cea mai nebuna perioada mai ales cand vine vorba de relatii, o sa trec repede peste faza cu relatiile mele si o sa iti zic ce ai de facut : 1. vorbeste cu el, impacati-va prima data ca si amici, spune-i asta, spune-i ca e pacat sa pierdeti o prietenie pentru o cearta stupida, 2. spune-i ca inca simti ceva pentru el, fi directa, nu timida, daca te vei ascunde nu vei castiga nimic, daca nu risti nu castigi, si in cel mai rau caz iti vei pierde orgaliul, dar in comparatie cu "el" nu cred ca orgoliul e asa important. Bafta
P.S.-daca nu te superi, cati ani ai mai exact/

| yournameplease explică (pentru soricelulRulz):

17 ani si imi vine sa plang pentru ca am fost influentata de cineva sa ma despart de el si regret. Tu ce varsta ai? Ce relatii ai avut? Vorbeste-mi te rog daca nu te superi, mi-ar fi de ajutor.

| Soophie94 a răspuns (pentru yournameplease):

Te pot ajuta daca vrei. Lasa-mi un mesaj cu facebook-ul sau id-ul tau, pentru ca nu pot sa iti trimit eu mesaj. Pup.

| soricelulRulz a răspuns (pentru yournameplease):

Am 16. nu cred ca daca dau nume pe cine si cand am ajutat vei intelege mare lucru, dar am cunoscut multe situatii care mai decare mai zapacite si sunt destul de trecuta prin ele, daca vri sa vorbim, vorbim, mie imi face placere sa ascult laughing

3 răspunsuri: