| papusik1213 a întrebat:

Hei fetelor! am si eu o mica intrebare : este adevarat ca daca porti sutien. se lasa sani? Ajutorrrrr

Fundaa!

Răspuns Câştigător
| Ycu a răspuns:

Daca porti sutien cu push-up permanent si nu le lasi si libere mai ales cand esti in casa, da, se lasa.

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca nu porti tot timpul doar cateva ore pe zi, nu se lasa niciun san

| LoveGoneWrong a răspuns:

Da.Nu e prea indicat să porți în perioada pubertății fiindcă atunci se dezvoltă mușchii, iar acestia se pot obișnui să fie susținuți la un moment dat si se lasă. iar mușchiul nu se mai dezvoltă corect. De asta eu nu port decât bustieră. Nici aia nu e cine știe ce. dar nah. Decât să mă trezesc pe la 20 de ani cu sânii lăsați. dă-o dracu de treaba oh go on.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Da,pentru ca muschii nu sunt obligati sa-i sustina si astfel se,, lenevesc,,.E bine ca in timpul formarii lor sa fie lasati liberi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu este adevarat dar mai bine inainte sa cumperi du-te la medic si intreaba

| IaMwHoIaM3 a răspuns:

Doar daca il porti aproape tot simpul se vor lasa sanii, daca il porti doar cateva ore pe zi nu se vor lasa!

| Pissicuts a răspuns:

Eu asa, stiu ca daca porti sutien, inainte sa ai sanii mai mari, atunci cand iti cresc se lasa!

| Katherineeeee a răspuns:

Da,deoarece cat timp ai sutienul el ii mentine ridicati ( pune un fel de presiune) iar apoi daca nu il mai porti se vor lasa.

| XxCocoliinoxXBaWxX a răspuns:

Da, este adevarat!

Întrebări similare