Acum vi-l imaginati pe fat-frumos, dar oricare e fat-frumos dupa ce v-ati indragostit de el
În primul rând, fiecare fată e diferită și presupun că știi asta, deci îți voi spune părerea mea personală. Eu apreciez un băiat care nu se dă "swag"-er sau mai știu eu ce alte tâmpenii, care este el însuși, care nu scrie status-uri sofisticate și nu se îmbraă ca un cocalar cu pantalonii atârnați până la genunchi. Nu scot limba când văd un băiat cu mușchi, dar pot spune că mă înnebunește când e zâmbăreț și cu simțul umorului.
Nu am așteptări de la el să-mi scrie non-stop mesaje de noapte bună și bună dimineața, să mă alinte în nu știu ce fel sau să-mi cumpere cadouri ori alte chestii de genul... Vreau doar să mă faca să zâmbesc prin simpla lui prezență și să simt că ține sincer la mine.
Bună. Nu toate fetele suntem la fel. Eu zic din punctul meu de vedere ce-mi place la un băiat. Să fie simplu, să nu se dea mare golan, să știe să dea o floare când trebuie, să se îmbrace bine, să fie respectuos. Să mă înebunească? Nu. Mai bine să fie el.
La un băiat apreciez foarte mult sinceritatea. Nu,nu toţi spun adevărul. Unii încearcă să păcălească,dar după ce văd că nu le merge, atunci iar caută scuze penibile. Apoi,mai apreciez şi educaţia,respectul. Dacă nu ştie cum să discute cu o fată şi începe să se comporte ca un sătean fără scrupule,atunci nu mai are rost. Apreciez şi gesturile, comportamentul. Să nu încerce să se dea mare dacă nu este, să fie uneori tandru prin alinturi, mângâieri şi romantic prin fapte, adică un sărut, un cadou oricât de mic cu vreun bilet. Mai apreciez şi felul cum arată şi îmbrăcămintea. În niciun caz nu aş vrea pe cineva care să aibă 100 de piercing, să se îmbrace în negru şi să'şi facă o freză ridicată ca la bătaie. Trebuie să fie ceva decent, frumos şi atractiv în acelaşi timp. Să mă înebunească? Nu trebuie să se ajungă la aşa ceva. Pur şi simplu, trebuie să fie el.
Buna! Sa iti zic sincer sa fie amuzant,dar FARA GLUME BADARANE, sa fie destept nu un geniu, dar sa gandeasca limpede, sa aiba un stil al lui, sa fie natural.Ca si vestientatie sa nu se imbrace100 de culori, dar nici ca un neingrijit, sa foloseasca parfum, sa fie sincer. Sincer cam atat iti zic, dar vreau sa iti zic sa fi tu1 O fata doreste sa aiba un baiat care sa nu ii fie rusine de propria persoana. Te salut si succes, dar te rog, cum ar trebui sa se comporte o fata? Faza ca eu sunt tipa aia care e de treaba si sta cu tipii.
Eeee pai depinde ce gen de fata esti ca mie una imi place de el si el e cam ciudat adica asculta rock are piercenguri in ureche limba si spranceana si e atat de detreaba ma innebuneste cand trece pe langa mine da problema e ca are20 de ani si eu am 14
Hei! In primul rand, ador ca un baiat sa-mi acorde atentie maxima! As putea aminti si de sinceritate, dar asta e deja lux . In legatura cu ce ar trebui sa faca pentru a ma innebuni, fetele sunt moaaarte dupa sarutul pe gat. Succes!>
Pai in primul rand sa se imbrace bine. . Sa aiba note mari, sa fie de treaba, respectuos, sa ma respecte, sa nu ma innebuneasca cu telefoanele, sa fie simplu, sa stie sa dea un cadou cand trebuie, SA FIE EL.
anonim_4396 întreabă:
daianabianca99 întreabă: