Nu mie se pare urat! E chiar simpatic. Fetele de la tine din clasa ar trebui sa mai taca uneori.
Hehe... generatia mea nascuta in 91.
La 12 ne jucam cu putsa in tsarana...
Acu la 12 ani e la moda sa ai iubit
Bravo micuto, e dragut dar macar de ai mai astepta 2 ani
Stiu.Bine, ele`s fitoase din alea`... Ce n`au nimic in cap.Nu si-ar da seama ce`i aia frumusete nici daca le-ar pica in cap. Da` ele cand au cate un prieten din ala urat, zic nuuu ca`i frumosss...Sti, baiatu asta ma place, si si eu il plac.Deci, banuiesc ca de aici ai inteles. Ce sa fac?
In primul rand zi-mi si mie varsta voastra, caci in poza, nu stiu daca esti tu si chiar daca esti, pari mai mare din cauza ochelarilor).
... Da sunt eu, mersi!:*...Am 12, si el 11, de fapt face 12 in august. Offf cum am putut uita asta?))
Vai ce entuziasmata esti...ma cam molipsesti
Cred ca stii si tu ca la 11-12 ani nu e tocmai vorba de dragoste, ci de atractia fizica (scuze, a trebuit sa zic asta:d), dar sentimentele difera de la persoana la persoana, asa ca in cazul vostru poate fi nu numai atractie.
Si vezi ca ti-am raspuns si la cealalta intrebare)
Buna! e un baietel frumusel, e fratiorul tau?:d prea multe nu iti pot zice ca nu se vede prea bine.
Nu, nu e fratiorul meu.... E un prieten...
Sa inteleg ca iti place de el?
Mda...Si?
Hei, nu te supara:d, am intrebat, nu am dat in cap
Multe fete din clasa zic ca e urat...Eu nu cred.:X
Nu mie se pare urat! E chiar simpatic. Fetele de la tine din clasa ar trebui sa mai taca uneori.
dulcika întreabă: