Da cu niște crema de gălbenele, ajuta in orice situație. Este posibil sa îți apara și a 2a oară, ai tu pielea mai sensibilă. Recomand sa te dai cu crema de gălbenele imediat după epilare, sunt șanse sa nu îți mai apara.
Crema de galbenele este cremă grasă, nu o sa influenţeze si mai tare apartia cosurilor mai ales daca am tenul gras?
Nu. Înainte sa te epilezi îți cureți pielea. Crema de gălbenele are proprietăți antibacteriene și ajuta la dispariția bubițelor. Eu o folosesc și peste coșuri ușoare și ma ajuta. E buna și pentru înțepăturile de țânțari, și pentru cicatrici, semne. E buna pentru de toate
Sfat de la băiat: multi băieți au această problemă când se rad prima dată. Da! Și a doua oară te vei irita, încearcă să te dai cu crema după ce te-ai ras. Ca să nu mai te iriti drebuie ca pielea să se obișnuiască, iar eu cum nu te vei râde foarte des... Vei avea aceiași problema și a doua oara. Sfat, cumpăra o cremă Nivea Care, sau ori ce cremă dezidratantă și după ce te râzi dă-te cu aceasta, baftă?