| LuminitaRoz a întrebat:

Hei,fetelor! voi cum va ingrijiti vara? ma refer de cate ori va spalati,parul,machiajul, hainele. unghiilebig grin vreau pareri!:*

4 răspunsuri:
| măcheamăăăî a răspuns:

1.Unghiile-o data pe saptamana.
2.Dus zilnic big grin
3.Parul spalat de 2-3 ori pe saptamana ca sa nu-l agresez prea tare.
4.Hainele le port o data si le dau la spalat laughing
5.Machiaj: luciu sau balsam,fond de ten si o linie maro (cu creionul )in partea superioara a ochiului, eventual putin fard crem, alb, maro.

E bine sa fii fresh mereu, mai ales vara love struck

| PrecioussGirl a răspuns:

thinking dus fac de 2 ori pe zi cam asa. baie la cap fac de 2 ori pe saptamana.
de machiat ma machiez asa cum o fac mereu adica doar la ochi. nu sunt genul care sa-mi dau pe fata cu fond de ten, pudra, creme etc. doar la ochi creion, rimel, tus, fard depinde.
unghiile le pilesc, le dau cu oja.
nu am ceva anume care sa-l fac doar vara. thinking

| AndreeaaD a răspuns:

1.parul il spal la 2-3 zile sau depinde si de cum imi sta; dus imi fac zilnic
2.machiajul in general e foarte simplu, natural(mai ales ziua); imi aleg machiajul in functie de tinuta; de ex daca tinuta e foarte colorata machiajul o sa fie mai discret si invers; am foarte mare grija de pielea mea pentru ca pana acum 1 an si ceva aveam fata plina de cosuri asa ca m-am invatat minte si acord mai multa atentie.
3.acum ca e vacanta imi fac unghiile in culori cat mai vii, cam la cateva zile, cand ma plictisesc sau cand e nevoie(daca mi se ia oja)
4.despre haine ce sa zicthinking chiar daca e vara nu imi iau haine superdecoltate gen piti, in general comode..cam atat

| Mangustă a răspuns:

Un dus rapid in fiecare seara, pe par ma spal de 2 ori pe saptamana ca in orice alt sezon, unghiile imi cresc foarte repede si nu imi face deloc placere sa le tai asa ca atata timp cat nu ies nicaieri important am grija doar sa fie curate, hainele cu care ies le port o singura data apoi le duc la spalat pentru ca se transpira groaznic, insa cele de casa se schimba de 2 cel mult 3 ori pe saptamna. Nu sunt genul de fata aranjata, eleganta in fiecare moment si chestii din astea deci machiajul lipseste cu desavarsire (cand am fost la poza pentru pasaport abia daca mi-am amintit sa ma dau cu luciu de buze, nici cercei nu aveam straight face )