| ExpertInLove a întrebat:

Hei! Funda. Intrebare pentru rockeri. Si eu ascult rock, e genu care imi place cel mai mult dar nu ma tricouri cu formati(desi as vrea straight face ) si nici nu port negru sau alte chestii. Nu sunt neaparat chestii specifice dar am observat la multi. Deci intrebarea era: de ce dati asa din cap? Adica si eu dau rar cand ma apuca dar nu chiar asa si dupa ma doare capul si gatul...Cum de dati asa din cap ca in videoclipul de la Nirvana -smells like teen spirit.

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
6 răspunsuri:
| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Pfffff...Pe nirvana sa dai din cap? Incearca slayer.

| cucubau1992 a răspuns:

Nirvana e copil mic laughing)) usor antrenament si pe noi ne doare capu dupa dat din cap un concert intreg da nu-i bai ne revenim laughing asa ca frate fa antrenament si asculta un six feet under tnt live sa vezi ceva frumos

| ExpertInLove explică (pentru cucubau1992):

Gooood! Ala nu e rock...fiecare cu gusturile lui dar pe mine ma sperie aia. vocile lor sunt groznice, nici nu pot sa aud chitara sau o voce normala macar care sa sune bine. Si mai vreau sa te intreb mai exact cu ce scop dati din cap daca dupa va doare, va distrati mai bine sau? Nu am fost la niciun concert rock, am vrut sa merg la linkin parc sau evanescens dar sunt prea mica. Si stiu ca se scrie cu k dar nu ma lasa sa o public >straight face.

| ThatWeirdFuck a răspuns:

Pe Nirvana nu dai din cap, te zbengui asa, cat de cat. Daca vrei headbang adevarat baga Decapitated, Meshuggah, Slayer, Cannibal Corpse. Pur si simplu asa simtim noi ritmul melodiei. Uite un exemplu de melodie pe care sa faci headnbang: http://www.youtube.com/watch?v=rkrjE4QRsys
Sunt lucruri si mai "rele" decat headbangul. Probabil nu ai fost la niciun concert de metal si de-aia spui ca e ciudat. Crede-ma, daca mergi de exemplu la Heaven Shall Burn (sunt metalcore) o sa te abtii cu greu sa nu intri in wall of death :)) Asta daca nu esti genul "vai, violenta, mamiii". http://www.youtube.com/watch?v=ql4qxin7p6I&feature=related

| andreeaemilia a răspuns:

Si eu ascult rockhappy, nu ma comport ca o rockerita si nici nu imi doresc. Cred ca e nevoie de un pic de originalitate sa iti permiti sa fii tu insuti si sa nu incerci sa te integrezi intr-un tipar, haine negre, par lung, tricouri cu formatii rock, dat din cap etc. E ciudat ca toti au pretentia ca ar fi originali si deosebiti dar sunt atat de conformisti in asa zisul nonconformism, e aproape ca o cultura...

| Vlad_Prodan_1992 a răspuns:

Personal, nu sunt mare fan al headbanging-ului, dar e o forma de dans, foarte populara in metal si punk. Daca stai si te gandesti...ce scop are wall of death? nu exista un raspuns, pur si simplu asa danseaza unii. E o forma de manifestare ca si datul din fund la manelisti.