| Iulia100rock4ever a întrebat:

Hei guys...De la un timp nu stiu ce sa mai fac.de fiecare data cand ma uit in oglinda ma simt asa de pfff...as vrea sa fiu slaba, chiar daca as putea ajunge anorexica ..am 1,70 si 56 kg

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa faci sport mult. Sa respecti cele 5 mese zilnice (3 mese principale si 2 gustari).
Dimineata poti manca ceva mai gras dar sa nu intreci masura iar la gustare merge un fruct sau doua.
La pranz mananca o ciorba sau ceva mai slab (poti si niste carnita dar sa fie fripta, NU PRAJITA si bucata trebuie sa fie cat podul palmei) iar ca gustare poti manca niste fructe.Iar seara poti manca niste nuci, migdale etc. Ps. Trebuie sa bei apa multa, sa faci cel putin 30 min. De exercitii cardio si sa te tii de regim.

| paty10 a răspuns:

Esti slaba pentru inaltimea ta ai 1.70 si ar trebui sa ai 60 kg, dar daca vrei sa slabesti nu te infometa deoarece eu am facut asta nu am mancat 2 zile si mi s-a facut foarte rau.

| Dantexc a răspuns:

Dacă vrei să slăbeşti şi să arăţi bine nu te îmfometa sau alte prostii. Fă sport cât mai mult şi mănâncă sănătos.
A, da. Nu e deloc ok să fii anorexică. Sunt fată şi înţeleg că ai mai multă încredere în tine când eşti mai slabă, dar totuşi, orice are o limită. E mai bine să ai forme decât să fii piele şi os. happy

| LoveLike2334 a răspuns:

Scuze pentru exprimare dar ai innebunit? esti grasa, nu-mi vine sa cred eu amm 1.69 am 16 ani si 52 de kg, si ma uit in oglinda si spun ''cum pot sa fiu asa de slaba, iar tu cu 4 kg in plus vrei sa fii anorexica. vrei sa te ia vantu pe drum, serios daca vi la scl mea, creca toti baieti se vor uita dupa tine si o sa spuna '' mama ce buna e asta '' iarasi scuze de exprimare. crede-ma lasa laoparte parerile celor care te fac grasa si simtate bine in corpu tau :* te pup