Eu nu ma fac niciodata singura, ci doar la coafor, insa pot spune urmatoarele:
nuantatorul e mai putin chimic decat vopseaua, mie la coafor nu imi face niciodata testul si, sincera sa fiu, niciodata nu m-a intrebat daca as avea vreo alergie... Daca te-ai mai facut si nu ai avut probleme, nu vad de ce ai avea. Mai ales daca te-ai mai facut cu vopsea cu amoniac si acum folosesti nuantator. E adevarat ca pe mine ma cam ustura un pic si se inrosea pielea la vopsea (nu si la nuantator), insa la cam o ora trecea.
2. inainte sa merg la vopsit mereu ma spal acasa si eu folosesc mult balsam si nu am probleme cu aderenta culorii. Mai incert e in perioada menstruatiei pentru ca in acl moment au loc in organism o serie de modificari, inclusiv la nivel de podoaba capilara (pigmentare). daca te speli cu balsam, ai grija sa il clatesti f.bine, adica cand se usuca sa fie matasos, nu unsuros, atunci cred ca intr-adevar e greu sa mai prinda.3.eu ma fac cu nuantator de la l'oreal si nu am avut vreodata problema asta cu murdarirea prosopului, chiar a pernii (cum am mai auzit). Nu stiu ce sa spun de loncolor, din cat stiu la vopselele cu amoniac au vopsele de calitate pe nuantele inchise. l'oreal au din p.meu de vedere nuantatoare bune. Mai ales ca al meu, fiind in trecut decolorat de mai multe ori nu mai are pigment si totusi rezista destul de mult nuantatorul si nici urma pe prosop.
anonim_4396 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: